melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Istek--

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şuanda Kontrol ETtim Siteni Giriyor Siteye :D yani market panleine f5 bas tekrar kontrol ett bir

Hallettim .. dosyaları veritabanını değiştirdim market. uygarm2.com a girip markete tıklayarak tehit edebilirsiniz.

Sıkma Len Bari Attığım kod belli incelemede düzelttiğim şeyin Üstüne Oturma := :D Neyse Kolay Gelsin..

Attığınız koda bakınız title düzlttiniz title o yazının üstüne gelince çıkacak yazıdır ama yardımlarınız için sağolun peki şimdi son sorum

Mesela uygarm2.com/market/index.php nin içindeyim ordan yukarıad ödeme bildirimlleri var oraya basınca bizi uygarm2.com/destek/support.php'ye atması lazım ama şuan market adlı folderin içinde olduğumuz için ben oraya support.php yazsam bile beni uygarm2.com/market/support.php ye atıyor ben o ödeme bildirimine basınca uygarm2.com/destek/support.php'ye atmasını nasıl sağlayabilirim ?

href="support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>

AsiLZade0212

Son düzenleme:
href="http://uygarm2.com/destek/support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>

bunu Atın Oraya Tammdır Sonra bildirinki Bilelim Olmuş :)

Tüh Senin ben Gidip İndexi Attın Oraya :@ Ulan Varya Deli edersiniz Adamı Al İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri