Şuanda Kontrol ETtim Siteni Giriyor Siteye
yani market panleine f5 bas tekrar kontrol ett bir
yani market panleine f5 bas tekrar kontrol ett birHallettim .. dosyaları veritabanını değiştirdim market. uygarm2.com a girip markete tıklayarak tehit edebilirsiniz.
Sıkma Len Bari Attığım kod belli incelemede düzelttiğim şeyin Üstüne Oturma :=
Neyse Kolay Gelsin..Attığınız koda bakınız title düzlttiniz title o yazının üstüne gelince çıkacak yazıdır ama yardımlarınız için sağolun peki şimdi son sorum
Mesela uygarm2.com/market/index.php nin içindeyim ordan yukarıad ödeme bildirimlleri var oraya basınca bizi uygarm2.com/destek/support.php'ye atması lazım ama şuan market adlı folderin içinde olduğumuz için ben oraya support.php yazsam bile beni uygarm2.com/market/support.php ye atıyor ben o ödeme bildirimine basınca uygarm2.com/destek/support.php'ye atmasını nasıl sağlayabilirim ?
href="support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>
AsiLZade0212
Mesela uygarm2.com/market/index.php nin içindeyim ordan yukarıad ödeme bildirimlleri var oraya basınca bizi uygarm2.com/destek/support.php'ye atması lazım ama şuan market adlı folderin içinde olduğumuz için ben oraya support.php yazsam bile beni uygarm2.com/market/support.php ye atıyor ben o ödeme bildirimine basınca uygarm2.com/destek/support.php'ye atmasını nasıl sağlayabilirim ?
href="support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>
AsiLZade0212
Son düzenleme:
href="http://uygarm2.com/destek/support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>
bunu Atın Oraya Tammdır Sonra bildirinki Bilelim Olmuş
bunu Atın Oraya Tammdır Sonra bildirinki Bilelim Olmuş

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)