HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şuanda Kontrol ETtim Siteni Giriyor Siteye
yani market panleine f5 bas tekrar kontrol ett bir
yani market panleine f5 bas tekrar kontrol ett birHallettim .. dosyaları veritabanını değiştirdim market. uygarm2.com a girip markete tıklayarak tehit edebilirsiniz.
Sıkma Len Bari Attığım kod belli incelemede düzelttiğim şeyin Üstüne Oturma :=
Neyse Kolay Gelsin..Attığınız koda bakınız title düzlttiniz title o yazının üstüne gelince çıkacak yazıdır ama yardımlarınız için sağolun peki şimdi son sorum
Mesela uygarm2.com/market/index.php nin içindeyim ordan yukarıad ödeme bildirimlleri var oraya basınca bizi uygarm2.com/destek/support.php'ye atması lazım ama şuan market adlı folderin içinde olduğumuz için ben oraya support.php yazsam bile beni uygarm2.com/market/support.php ye atıyor ben o ödeme bildirimine basınca uygarm2.com/destek/support.php'ye atmasını nasıl sağlayabilirim ?
href="support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>
AsiLZade0212
Mesela uygarm2.com/market/index.php nin içindeyim ordan yukarıad ödeme bildirimlleri var oraya basınca bizi uygarm2.com/destek/support.php'ye atması lazım ama şuan market adlı folderin içinde olduğumuz için ben oraya support.php yazsam bile beni uygarm2.com/market/support.php ye atıyor ben o ödeme bildirimine basınca uygarm2.com/destek/support.php'ye atmasını nasıl sağlayabilirim ?
href="support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>
AsiLZade0212
Son düzenleme:
href="http://uygarm2.com/destek/support.php"><font color="blue">Ödeme Bildirimi</font>
bunu Atın Oraya Tammdır Sonra bildirinki Bilelim Olmuş
bunu Atın Oraya Tammdır Sonra bildirinki Bilelim Olmuş

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)