noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

USS Essex (LHD 2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 518

SharkqL

Level 15
Fahri Üye
TM Üye
Konular
4,805
Online süresi
1h 9m
Reaksiyon Skoru
573
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
364
MmoLira
117
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[TABLE="class: infobox, width: 315"]
[TR]
[TD]Adı:[/TD]
[TD]USS Essex[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adaşı:[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sipariş:[/TD]
[TD]10 Eylül 1986[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oluşturucu:[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Konan:[/TD]
[TD]20 Mart 1989[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Başlatılan:[/TD]
[TD]23 Şubat 1991[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Commissioned:[/TD]
[TD]17 Ekim 1992[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uyruk:[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slogan:[/TD]
[TD]Dikkate almak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı (ler):[/TD]
[TD]"Demir Gator"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Durum:[/TD]
[TD]Aktif hizmet, 2016 itibariyle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rozet:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #B0C4DE, colspan: 2, align: center"]Genel özellikleri[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Sınıf ve tipi:[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deplasman:[/TD]
[TD]40.650 ton (tam savaş yükü)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uzunluk:[/TD]
[TD]844 ft (257 m)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Işın:[/TD]
[TD]106 ft (32 m)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Taslak:[/TD]
[TD]28 ft (8.5 m) (tam yük)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tahrik:[/TD]
[TD]Dişli buhar türbini[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hız:[/TD]
[TD]24 knot (; 28 mph 44 km / s) aşıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tekneler ve iniş
zanaat taşınan:[/TD]
[TD]3 veya 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Askerler:[/TD]
[TD]1800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kompleman:[/TD]
[TD]73 subay, 1109 Ilan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Silahlanma:[/TD]
[TD]
  • 0,50 kalibrelik makineli tüfek
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uçağı taşınan:[/TD]
[TD]: dahil olmak üzere, 36 kadar Venom, Viper, Süper Stallion, Osprey, Seahawk, Harrier[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

USS Essex (LHD-2) bir olan şimdi Huntington Ingalls Industries ne inşa demirli iken Ekim 1992 17 ve devreye yanında Bu beşinci gemi için adlandırılır daha sonra olarak Yönetimi, devreye alma töreninde konuştu. Essex için komuta gemisi olarak görev tarafından değiştirilene kadar üzerinde 23 Nisan 2012. [SUP] [/SUP] Essex ile çarpıştı Mayıs 2012'de

[h=3]2010'lar [/h][h=4]2010 [/h]21-23 Ekim sırasında, Essex Seferi Strike Group Süper Typhoon Juan (uluslararası adı Megi) Isabela vilâyetinin doğu kıyılarında belediyelere yoğun tahribat neden sonra Filipinler insani yardım / afet yardımı sağladı. [SUP] [/SUP]
[h=4]2011[/h]Japon hükümeti yardım talebi üzerine, Deniz Kuvvetleri Essex kuzeydoğu kıyıları konuşlandırılacak yönelik masif sonra gemi içinde yardım faaliyetlerinde yer aldı kapalı gemisinden Helikopterler kuzeydoğu kıyılarında deprem ve tsunami mağdurları için yardım malzemesi teslim oldu
Gemi Batı Pasifik'te bir devriye Eylül 2011'de Sasebo ayrıldı. Iniş gemileri gemi vardı refakat ve
Gemi Bali kıyıları iken Kasım ayında, Astsubay 1. Sınıf Regan Young ölümcül bir silah sistemleri test sırasında Essex gemiye yaralandı.
[h=4]2012[/h]Essex Cobra Gold 2012 Tayland ile bir yıllık egzersiz için yola planlanıyordu. Misyonu nedeniyle mekanik ya da bakım sorunları, ancak, iptal edildi.
. Bu Essex San Diego, California eski ev portuna dönen olacağını Ocak 2012'de açıklandı ekipleri gemileri alışverişinde yani - - Ancak, Essex mürettebatı Bonhomme Richard ile bir tekne takas yaptım ve bu yüzden onların dağıtım için Sasebo, farklı bir gemide olsa.
Yaklaşırken Mayıs 2012 tarihinde 16, Essex belirgin bir direksiyon arızası yaşadı bir için İki gemi hem gemilere zarar çarpıştı. Hiçbir yaralanma vardı ve yakıt kaybı bildirilmiştir. Her iki gemi, kendi gücü altında San Diego devam başardık. Haziran 2012'de 19 günü Donanma geminin komutanı Kaptan Chuck Litchfield nedeniyle komuta yeteneğiyle güven kaybına "ile görevden edildiğini duyurdu. [SUP] [/SUP]
Bir soruşturma çarpışma önlenebilir ve onun küçük köprü mürettebat üzerinde Litchfield uygunsuz denetim neden olduğunu tespit ettik. Essex 'ın ne kadar sıkışmış vardı soruşturma Litchfield daha iyi liderlik çarpışma önlenmiş olabileceğini belirledi. Essex 'ın icra memuru aleyhinde idari eylem tavsiye edilen soruşturma, memur-of-the-güverte subayı ve dümen güvenlik memuru kandıran.
Essex Eylül 2012. 18 aylık bakım girdi ve 18 Deniz İstasyonu San Diego yükseltme
Kaptan Joker L. Jenkins, bir doğumlu USN memuru, Kasım 2012'de yeni kaptan olarak ilan edildi
[h=4]2014 [/h]Kuru dok ve iskele yan bakım İki yıl sonra, USS Essex idam bir zamanında çeşitli helikopterlerin başlatılması, iniş ve yakıt ikmali yeterlilik göstererek Essex da Mayıs 2014 yılında bir havacılık sertifika aldı Nisan 2014 yılında deniz denemeler yapmak için devam Uçuş güvertesinde ve OG-22 Ospreys.
Haziran 2014 28 komuta değişikliği sonrasında, Kaptan Peter M. Mantz USS Essex yeni komuta subayı oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri