Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Android 6.0.1 için kayıp özellik ihbarı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devinox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 99

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Android 5.1 sürümünden bu yana kullanılan sonraki alarma kadar rahatsız etme sisteminin geçerli olması özelliği, bazı kullanıcıların cihazlarından bir anda kaybolmuş görünüyor.

icdo-not-disturb-nexus-6p.jpg


Zaman zaman kullanıcıların alıştıkları bazı özelliklerin, yeni güncellemeler sonrasında kazara veya bilerek kaybolduğuna dair raporlar görüyoruz. Android 6.0.1 güncellemesinde de sonraki alarma kadar "rahatsız etme" özelliğinin kaybolduğu rapor ediliyor.


Android ekosisteminde "rahatsız etme" özelliği Android 5.0 işletim sistemine kadar gidiyor. Kullanıcılar yeni sürümde tüm bildirimleri kapatabiliyor, öncelik tanıyabiliyor veya hepsini açabiliyordu. Android 5.1 ile birlikte sonraki alarma kadar "rahatsız etme" özelliği de sisteme eklendi. Bu özellik, belirlenmiş bir alarma kadar tüm bildirimleri kapatıyor, sonrasında yeniden açıyordu.


Android 6.0 güncellemesi sonrasında bu özellik kaldırılmış, Android 6.0.1 güncellemesi ile tekrar gelmişti ancak bazı kullanıcılar sabaha kalktıklarında cihazlardan bir anda bu özelliğin kaybolduğunu gördü. Şimdilik kayıp özellik raporları sadece Nexus 6P modeli ile ilgili. Bazı kaynaklar problemin zaman tabanlı bir kaybolma ayarı nedeniyle olduğunu düşünüyor. Halen kullanıcılar bildirimlerin açılması için bir saat belirleyebiliyor ancak bu, alarm tabanlı sistem ile aynı değil. Google tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst