HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Darkorbit Biobot Hack İndir , Darkorbit biobot hilesinin son sürümü , 2.2.6ı sizlerle paylaşıyorum.Biobot hilesinin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlara kısaca açıklayayım ,Darkorbitâte uridium ve kredi kazanmakta kullanabileceğiniz en güvenilir bottur biobot.Yalnız geceleri kullanmanızı tavsiye ederim yakalanmamak adına.
Darkorbit Biobot 2.2.6âyı indirip içinde ki tüm dosyaları herhangi bir yere çıkartın , Darkorbit Bio BOT.exe dosyasını açın , size birkaç bilgi soracak , isminiz , idiniz gibi onları doldurup botu açın ve oyuna girin.Ardından biobot çalışmaya başlayacaktır , sizde o arada film vs. seyredebilirsiniz.
Biobot hilesinin güncel son sürümünü aşağıdan indirebilirsiniz
Darkorbit Biobot 2.2.6âyı indirip içinde ki tüm dosyaları herhangi bir yere çıkartın , Darkorbit Bio BOT.exe dosyasını açın , size birkaç bilgi soracak , isminiz , idiniz gibi onları doldurup botu açın ve oyuna girin.Ardından biobot çalışmaya başlayacaktır , sizde o arada film vs. seyredebilirsiniz.
Biobot hilesinin güncel son sürümünü aşağıdan indirebilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
darkorbit bio bot dosyası açılmıyor diğerini açtığımda sıd kısmını dolduruyorum ama mod5 sorunu var orda çıkanı mod 5 kopyalıyorum tekrar açtığımda biobot çalışmayı durdurdu sorununu alıyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...