HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mego'dan spaceler part 2 sözde en iyilere ufak çaplı damageler.. :m06::m06::m33::m33:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SANA SADECE ACIYORUM MEGMAR SEN BU VİDEODA KENDİNİ ÇOK İYYİ Bİ ÇAR OLARAKMI TAITIYOSUN 30 OKA TEK ATMAN LAZIM VE VİDEOLARIN HEPSİNDE DİKAT ET BANA ALONEDEAAT ÇARIMA RESMEN 4KİŞİ 5 KİŞİ DALIYOOSUNUZ VEDE SAN 3 ÇAN VURUYORUM CANIN BİTME NOKTASINA GELİYO KAÇIYOSUN ÇÖLDE 6 SEFER SENİ PEŞ PEŞE KESİTİGİM BÖLÜMLERİ NEDEN KOYMADIN ÇOK MAKASLAMIŞSIN VİDEOYU :d BİDAKİNE SAYILAR EŞİT OLUNCA BENDE SENİN VİDEOLARIN KOYARIM BUGUNE KADAR HİÇ VİDEO KOYMADIM AMA ÖDEŞMEK ADETENDİR :d
Alone yinemi sen dostum :m33:Bu bir oyun alone kesmekte var kesilmekte var... Ve fark ettiysen alone savaşları hep toplu atıyoruz istersek 6 kişiye istersek 1 kişi 1 kişi ise 6 kişiye gireriz ve alone evet hunk'un en iyi okçusu benim eger aksini düşünen varsa arenaya beklerim...
Son düzenleme:
ALONE şaman olduğun halde 72 savına 15 K indirdim. yeterli bir cevap bence. şimdi sus ve yerini bil. . .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)