Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyunu başlattığımda webzen & ymir yazan ekranda takılı kalıyor çözümü nedir? şimdiden teşekkürler.
2016 güncellemesi ve yama notlarında bu sorunun düzeleceğini yani artık intro olmadan oyuna gireceğimizi topluluk müdürü derindarbe açıklamıştı.Bilgisayarının özelliklerini de yazabilirsen elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışabiliriz.
2016 güncellemesi ve yama notlarında bu sorunun düzeleceğini yani artık intro olmadan oyuna gireceğimizi topluluk müdürü derindarbe açıklamıştı.Bilgisayarının özelliklerini de yazabilirsen elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışabiliriz.
teşekkürler.
64 bit sistem
nvidia geforce gtx 560 ti ekran kartı
8gb ram
amd fx 8180 eight-core processor 3.10 işlemci
bilgisayar özelliklerim bu. oyunu açmak için yeterli olduğunu düşünüyorum en son 2011'de oynamıştım eski külüstür bilgisayarım bile açıyordu
başka bir sebepten sanırım.teşekkürler.
64 bit sistem
nvidia geforce gtx 560 ti ekran kartı
8gb ram
amd fx 8180 eight-core processor 3.10 işlemci
bilgisayar özelliklerim bu. oyunu açmak için yeterli olduğunu düşünüyorum en son 2011'de oynamıştım eski külüstür bilgisayarım bile açıyordubaşka bir sebepten sanırım.
Dediğim gibi güncellemeyi beklemekte fayda var. Fakat destek sistemine bildirim atmanda fayda var belki başka sorunlardan da kaynaklanıyor olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)