- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Bu Kule ve Katakomb Tamir Olacak mı veyahut Sıkıntısız mı şuan?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Anlaşıldı benim hesabım 102 seviye ondan düşmüyormuş ben de hatalı sanmıştım iyi günler.
Konu çözülmüş.
@DarkKnights ;
- Konular
- 14
- Online süresi
- 4h 19s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Pidge ,Hunk ve Keith serverlerinde Şeytan Kuleleri sorunsuzdur fakat ilerleyen zamanlarda Catacomb sistemine iyileştirme yapıalcaktır.
Pidge ,Hunk ve Keith serverlerinde Şeytan Kuleleri sorunsuzdur fakat ilerleyen zamanlarda Catacomb sistemine iyileştirme yapıalcaktır.
- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 120
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Şeytan kulesi sorunsuz değil ayrıca katakombdada sorun var, kulede mühür düşmüyor, katakombda ise 4.katta ışınlama bölgeleri bazen çalışmiyabiliyor, ayrıca katakombu bitirince herhangi bir ödül olmadığı gibi bütün oyuncularıda oyundan atılmasına sebep olmaktadır.
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Şeytan kulesi sorunsuz değil ayrıca katakombdada sorun var, kulede mühür düşmüyor, katakombda ise 4.katta ışınlama bölgeleri bazen çalışmiyabiliyor, ayrıca katakombu bitirince herhangi bir ödül olmadığı gibi bütün oyuncularıda oyundan atılmasına sebep olmaktadır.
Şeytan kulesinde mühür düşük levellere çıkıyo 105 level bi karaktere düşmesi mantıksız olur.
Katacomb için iyileştirme gelicektir ilerleyen zamanlarda
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şahsen düşüncenize katılmıyorum 105'den bahsetmişin türkte olsa normal karşılıyacam sonuç olarak pvp 130 seviye'yede çıkması gerekir bir sınır olmamalı bana pek mantıklı gelmedi önce bir kısıtlama yoktu buda benım şahsi görüşümŞeytan kulesinde mühür düşük levellere çıkıyo 105 level bi karaktere düşmesi mantıksız olur.
Katacomb için iyileştirme gelicektir ilerleyen zamanlarda
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)