InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Forum Ölüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsSenS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 904
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EsSenS

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tenekede Boş.

Forumunun Ölme Sebebleri.

1-) Aldıgınız D.Modlar İlk Aşamada Çok İyi Çok Güzel Bi Guru Bir Gurur Sanki Her Birşey Kodlıyabiliyorlar Metin2 bölümü Olsun Başka bir Bölüm Olsun Oyunlarla İlgili Bilmiyen Etmeyen Adamlar Alınıyor Mılletı Tehdit Edıyor Yok O Yok Bu yok Şu Bunun Yuzunden Bırakan En az 5-6 Kişi Oldu.

2-) Aldıgınız D.Modlar Aldıgınız D.Modlar Ego Tavan Mesajlara Bakmıyanları Bile Var.

3-) Adam 2012 De Uzman Olmuş Çıkıyor gidiyor Satış Yapıyor Forumu Bırakmış Bir Taneside Kalkıp Rankını Almıyor.

4-) Adamlar Konuları Kirletiyor Sahtekarlık Yapıyor İlgisizlik Diz Boyu. ( Forumu Savunacam diye boş Boş Yorum Atmayın Bunu Ben Değil Herkes Çok İyi biliyor. )

5-) Bir Forumda 5 Tane Admin var İçinden 1 Tanesi En Fazla İlgi Gösteriyor Oda İşine Gelirse.

6-) Coluk cocuk Gelir Şurada Kufur Eder Terbiyesizlik Ahlaksızlık Yapar Forumun Yöneticileri Olacak Bazı Kişiliksizler Başkalarını Cezalandırır.

7-) Forumda Yapılmayan Suçlardan Ötürü Başka Facebook, skype , Wp V.s Gibi Yerlerde Olan Her hangi birisi Hatası Görünce Forumdan Atarsınız.

8-) Foruma Alacaksanız Bari dürüst İşinin Eri Olacak Mod Veya Uzman Almadıgınız Sürece Forum Bitecek

9-) Rütbesi Yükselen Forumda Paylaşım 0

10-) Bari Adam ALın diyecemde Şu forumda Yönetimde 1-2 Tane Var Gidin Adam Alın Diyecem Siz Anca Torpil Geç Onu Yap Bunu Yap Sizin Kafa bu Yönde Şurada Torpille Ban yiyeninide Gördüm adam Susturanınıda Gördüm Ama Adamlık Yapıpta Forumda Dürüstçe Davrananı Nadir Gördüm.

Forumun En Fazlaaa Ömrü = 2 Ay Belki

Siz Anca Gidin Kendi Arkadaşların Konularını Sabite Alın Kendısını İyi Bilirler Admın Sen bunu Okumassın Bile Ben bunu Yazdım Artık Banmı Atıyorsanız Atın siz süresiz Atarsınız Tabi Ne İçin Atıcaksınız Ahlaksızlık Kufur Durduk Yere Artık Kötüleme ?? :D Bazen Kişilige Bakın Dandiklerin Hepsini Toplamışsınız Farkında değilsiniz Adam Olana Söz yok Ama Dandikler Çok.

Forum Etiket.

:admin;

:peacemackers;

:CrazYALkaN;

:DN Angel;

:asdasdasddj;

:yasrausta01;

:dragonmetin2;

:tunahan7171123;

:lanetadam;

:YasaK25;

:emolcan2;

:ugurxx23;

:salihf7;

:kagandemir;

:ozanos;

:Tranquillo;

:Kill For You;

:ebuTempura;

:Black_Paw;

:halilsicimli;

:dazu;

:YouLostProduction;

:Ufuk POYRAZ;

:kaze37;

:mchtsny;

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İlk olarak emrah abiden özür dilereyek bu yorumu yazmam gerek çünkü bu konuyu açan kişinin kimliğini açıklamam gerekiyor...

Bu kişi xKaos yani eski yönetim üyesi ismi ise Savaş.
İlk önce bu konuyu niye açtığını söyleyeyim; Skypta kendine hakim olamayıp birine küfrediyosun ve sonuçlarına katlanamıyosun öylemi ? şurada kötülediğin yönetim üyesinin hiç biri skypta ona buna küfretmiyor eğer etselerdi önümüze bunların dökümanları sunulurdu. Fakat sen kötülediğin yönetim üyeleri kadar olamayıp ona buna küfrediyosun sonrada gelip bana "abi küfrettim görevim alınırmı" diyosun. Görevin alınıncada burada haksız biz oluyoruz öylemi ??
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Savaş canım benim yönetimdeyken herkes iyi cici sonra bır halt işleyip atılınca herkes kötü oluyor öylemi ? ne kadar samimiyetsizsin sen ?

Yönetimdeyken skype tan ekleyip her türlü desteği alıyorsun sonra ise bir halt yapıp atılınca sorunlu biz oluyoruz öylemi ?

Bunların üstüne yönetimden atıldıktan sonra forumda ücretli bir filesi satan biriyle alışveriş yapıp sonra üyenin filesini wareze düşürmeye çalışıyorsun? Söylermisin burada karakter sahibi olmayan senmisin yoksa bizmi ????

Su saçma maddeler halinde yazdığın şeylere cevap verelim bakalım tek tek...

1. Bölüm hakkında hakimiyeti olmayanın terfisine bu yansır zaten burada seni ilgilendiren bişey yok ayrıca tehtit olayına gelince millete küfredip tehtit ettin sanırsam kendi yaptığın birşeyide bizim üzerimize atıyorsun öylemi ? üstte ss li kanıtı var bakabilirsin.
Tehtit ve küfür eden biri olsaydı şikayetler gelirdi bize aynı senin şikayet edilip atılman gibi...

2. Şimdiye kadar böyle çıkanlar olmuştur ama bu kişiler aramızda değil fakat senin sıkıntın başka olduğu için foruma çamur atmak istiyorsun.

3. Uzmanlık meselesine gelince; Belli bir süre hiç aktif olmayan kişilerin uzmanlıkları alınır zaten buradada seni ilgilendiren birşey yok... Sanırsam bunu buraya yazmanın sebebi küfretiğin kişinin bir uzman üye olması??

4. Sahtekarlık yapan varsa şikayet edeceksin ilgilenilecek biz nereden bilelim senin haksızlığa uğradığını ? Her alışveriş yaptığın kişiyle aranda gelen konuşmarı okuma gibi bir yetkimizmi var ?

5. Her yaptığımız işi neden dışarıya reklam yaparmışçasına yansıtalım ? bir sıkıntın varsa özel mesaj fonksiyonu açık bana öm gönderebilirsin.

6. Küfür konusunda yine kendi yaptığın birşeyi bizim üzerimize atmaya çalışıyosun. Ayrıca sende fazla büyük birisi değilsin bunuda hatırlatayım gelip 30 35 yaşında birisi gibi bir izlenim bırakmaya çalışma. Hatırlatayım küfrettiğin için yönetimden atıldın insan önce kendini eleştirmeli değilmi ?

7. Orada burada rütbeni kullanıp alışveriş yapacaksın sonra bir sıkıntı yaşadığında o rütbenle millete diğer mecralar küfredeceksin öylemi ? yok öyle yağma üstte ss leri var zaten.

8. Kimi iyi kim kötü şükür anlayabiliyoruz bu konuda canını sıkma bi yaran varki bu konuda çamur atıyosun...

9. Forumu biraz takip etsen bukadar saçma fikirlere kapılmazdın.

10. Yönetimde olduğunu kabul ediyorsun öylemi ? Küfredip atıldığını neden anlatmadın burada? Çalışmayıp rütbe alamayanlar için torpil demesi çok basit bişey malesef.

Bu arada arkadaştan elime ulaşan bir ss bunu malesef sadece link olarak eklemek durumundayım. Bu küfreden şahsiyette sensin.

Burada konular açıp ona buna sataşıyosun, millete küfredip yönetimden atılıyosun, milletin emeğini wareze düşürmeye çalışıyorsun. Sonrada gelip bize çamur atmaya çalışıyorsun? Sende hiç karakter yokmu? İnsan önce bi kendini eleştirir yahu ne kadar yüzsüz bir herifsin. Diyecek söz yok artık.

Bu arada giriş çıkış yaptığın tüm hesapların forum veritabanında ne zaman hangi üyeliğe giriş yapmış dakika cinsinden zamanına kadar kayıtlı kalıyor. Bunuda bilerek hareket et bundan sonra.

Üyeliklerini sayalım tek tek;
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. (bu üyelikle oraya buraya sataşıyordun hatırlıyorsan)

Buraya yazmadıklarımda var onları zaten biliyorsun. Kısacası diyeceğim; nereye girip çıktığını görüyoruz biraz kendi karakterini incele sonra gel bize çamur at...

Bizim forumu takip ettiğine emin misin gerçekten ? :)

Bizde en çok paylaşım yapan kişiler yönetim üyeleridir,

Admin arkadaşlarda arkaplanda sürekli yoğun haledeler, forumun işleriyle uğraşıyorlar

Geri kalanlar için gülüp geçiyorum :)

2 ay sonra görüşürüz
Bizim forumu takip ettiğine emin misin gerçekten ? :)

Bizde en çok paylaşım yapan kişiler yönetim üyeleridir,

Admin arkadaşlarda arkaplanda sürekli yoğun haledeler, forumun işleriyle uğraşıyorlar

Geri kalanlar için gülüp geçiyorum :)

2 ay sonra görüşürüz

İlk olarak emrah abiden özür dilereyek bu yorumu yazmam gerek çünkü bu konuyu açan kişinin kimliğini açıklamam gerekiyor...

Bu kişi xKaos yani eski yönetim üyesi ismi ise Savaş.
İlk önce bu konuyu niye açtığını söyleyeyim; Skypta kendine hakim olamayıp birine küfrediyosun ve sonuçlarına katlanamıyosun öylemi ? şurada kötülediğin yönetim üyesinin hiç biri skypta ona buna küfretmiyor eğer etselerdi önümüze bunların dökümanları sunulurdu. Fakat sen kötülediğin yönetim üyeleri kadar olamayıp ona buna küfrediyosun sonrada gelip bana "abi küfrettim görevim alınırmı" diyosun. Görevin alınıncada burada haksız biz oluyoruz öylemi ??
savas1.png

Savaş canım benim yönetimdeyken herkes iyi cici sonra bır halt işleyip atılınca herkes kötü oluyor öylemi ? ne kadar samimiyetsizsin sen ?

Yönetimdeyken skype tan ekleyip her türlü desteği alıyorsun sonra ise bir halt yapıp atılınca sorunlu biz oluyoruz öylemi ?

Bunların üstüne yönetimden atıldıktan sonra forumda ücretli bir filesi satan biriyle alışveriş yapıp sonra üyenin filesini wareze düşürmeye çalışıyorsun? Söylermisin burada karakter sahibi olmayan senmisin yoksa bizmi ????

Su saçma maddeler halinde yazdığın şeylere cevap verelim bakalım tek tek...

1. Bölüm hakkında hakimiyeti olmayanın terfisine bu yansır zaten burada seni ilgilendiren bişey yok ayrıca tehtit olayına gelince millete küfredip tehtit ettin sanırsam kendi yaptığın birşeyide bizim üzerimize atıyorsun öylemi ? üstte ss li kanıtı var bakabilirsin.
Tehtit ve küfür eden biri olsaydı şikayetler gelirdi bize aynı senin şikayet edilip atılman gibi...

2. Şimdiye kadar böyle çıkanlar olmuştur ama bu kişiler aramızda değil fakat senin sıkıntın başka olduğu için foruma çamur atmak istiyorsun.

3. Uzmanlık meselesine gelince; Belli bir süre hiç aktif olmayan kişilerin uzmanlıkları alınır zaten buradada seni ilgilendiren birşey yok... Sanırsam bunu buraya yazmanın sebebi küfretiğin kişinin bir uzman üye olması??

4. Sahtekarlık yapan varsa şikayet edeceksin ilgilenilecek biz nereden bilelim senin haksızlığa uğradığını ? Her alışveriş yaptığın kişiyle aranda gelen konuşmarı okuma gibi bir yetkimizmi var ?

5. Her yaptığımız işi neden dışarıya reklam yaparmışçasına yansıtalım ? bir sıkıntın varsa özel mesaj fonksiyonu açık bana öm gönderebilirsin.

6. Küfür konusunda yine kendi yaptığın birşeyi bizim üzerimize atmaya çalışıyosun. Ayrıca sende fazla büyük birisi değilsin bunuda hatırlatayım gelip 30 35 yaşında birisi gibi bir izlenim bırakmaya çalışma. Hatırlatayım küfrettiğin için yönetimden atıldın insan önce kendini eleştirmeli değilmi ?

7. Orada burada rütbeni kullanıp alışveriş yapacaksın sonra bir sıkıntı yaşadığında o rütbenle millete diğer mecralar küfredeceksin öylemi ? yok öyle yağma üstte ss leri var zaten.

8. Kimi iyi kim kötü şükür anlayabiliyoruz bu konuda canını sıkma bi yaran varki bu konuda çamur atıyosun...

9. Forumu biraz takip etsen bukadar saçma fikirlere kapılmazdın.

10. Yönetimde olduğunu kabul ediyorsun öylemi ? Küfredip atıldığını neden anlatmadın burada? Çalışmayıp rütbe alamayanlar için torpil demesi çok basit bişey malesef.

Bu arada arkadaştan elime ulaşan bir ss bunu malesef sadece link olarak eklemek durumundayım. Bu küfreden şahsiyette sensin.
http://imagevisit.com/images/2015/12/24/savas2.png

Burada konular açıp ona buna sataşıyosun, millete küfredip yönetimden atılıyosun, milletin emeğini wareze düşürmeye çalışıyorsun. Sonrada gelip bize çamur atmaya çalışıyorsun? Sende hiç karakter yokmu? İnsan önce bi kendini eleştirir yahu ne kadar yüzsüz bir herifsin. Diyecek söz yok artık.

Bu arada giriş çıkış yaptığın tüm hesapların forum veritabanında ne zaman hangi üyeliğe giriş yapmış dakika cinsinden zamanına kadar kayıtlı kalıyor. Bunuda bilerek hareket et bundan sonra.

Üyeliklerini sayalım tek tek;
http://www.turkmmo.com/2092992-xkaos.html
http://www.turkmmo.com/107197-seevmeekk.html (bu üyelikle oraya buraya sataşıyordun hatırlıyorsan)
http://www.turkmmo.com/2106058-xxxxxkaos.html
http://www.turkmmo.com/2106240-xskaos.html
http://www.turkmmo.com/2107831-x-kaos.html
http://www.turkmmo.com/2104919-dead55.html
http://www.turkmmo.com/1127654-marek38.html
http://www.turkmmo.com/1550722-savas123321.html
http://www.turkmmo.com/2102160-ocmattius.html
http://www.turkmmo.com/2102201-kaos-s.html
http://www.turkmmo.com/2104876-savooo.html

Buraya yazmadıklarımda var onları zaten biliyorsun. Kısacası diyeceğim; nereye girip çıktığını görüyoruz biraz kendi karakterini incele sonra gel bize çamur at...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri