Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Ot kaybolma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan safa1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 507
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BEYLER GÜNAYDIN. DÜN DEN BERİ OYUNDA Bİ HATA VAR HALA ÇÖZÜLMEDİ. 800 KIRMIZI OTUMDAN 200 ADET KALDI.
AYRICA YAN ÇARIMA GİRDİĞİMDE KURMADIĞIM Bİ PAZARIN İSMİ ÜZERİMDE BELİRDİ.. KAÇ SAAT OLDU TÜRKAY BEY HALA Bİ ÇALIŞMA YAPMADI. HESABIMIN İNCELENMESİNİ VE OYUN YÜZÜNDEN KAYIP OLAN ZARARIMIN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUM SAYGILAR.

USER: llSoLoTuRKll
SV: KEİTH

BEYLER GÜNAYDIN. DÜN DEN BERİ OYUNDA Bİ HATA VAR HALA ÇÖZÜLMEDİ. 800 KIRMIZI OTUMDAN 200 ADET KALDI.
AYRICA YAN ÇARIMA GİRDİĞİMDE KURMADIĞIM Bİ PAZARIN İSMİ ÜZERİMDE BELİRDİ.. KAÇ SAAT OLDU TÜRKAY BEY HALA Bİ ÇALIŞMA YAPMADI. HESABIMIN İNCELENMESİNİ VE OYUN YÜZÜNDEN KAYIP OLAN ZARARIMIN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUM SAYGILAR.

Adaletsizlik diyorsunuz sonda neyin adaletsizliği bu? Yetkililer keyifiye oyunu bozup milleti zarara mı soktu da adaletsizlik oluyor? Beklenmedik bir hata yüzünden başlarına gelmedik kalmadı adam sırf birşeyleri düzelteyim oyuncuları mutlu edeyim diye o gece sabaha kadar serverla uğraşıp, sonrasında konu açan herkesin sorununu çözmeye çalıştı. Ha eğer 2,3 ot kaybetmek adaletsizlikse ben size daha birşey diyemiyorum.

Konu gerekli birimlere iletilmiştir size geri dönüş yapılacaktır.

kimse bana çıkarıp da 600 ot vermiyo kardeşim durduk yere. oyun sizin oynunuz hata sizin hatanız. düzeltmekle de siz yükümlüsünüz. düzeltmiceksenizde söylersiniz çekip gideriz. SAYGILAR

kimse bana çıkarıp da 600 ot vermiyo kardeşim durduk yere. oyun sizin oynunuz hata sizin hatanız. düzeltmekle de siz yükümlüsünüz. düzeltmiceksenizde söylersiniz çekip gideriz. SAYGILAR

Sorununuz varsa düzgün bir üslupla dile gettirmelisiniz emir verici ya da suçlar cümlelerle değil.Biz sorunuz çözülmeyecek gibi bir cümle kullanmadık.Ayrıca her oyun hatası da bizden kaynaklanmıyor.Hata sizin hatanız gibi suçlayıcı bir yaklaşım kabul edilemez.İnsan bile kusurlu bir varlıkken onun yaptığı bir oyunun kusursuz olmasını beklemek mantıksız olur.Bu konuda anlayışlı olmanızı bekliyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri