- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eski karakter İsimlerim; PerreArmor, CoMBaTx , Goldays, Emora, belki hatırlayanınız vardır.
Kaç yıl oldu tam hatırlamıyorum ama sanırım bi 5 yıl geçmiş olmalı.O zamanlar server adı m2-tr ydi.Çok güzel dostluklar edindik hatta şehrine gidip buluştuğumuz insanlar oldu.Oyuna veda edelide çok oldu oyuna girsem heralde şimdi doğru düzgün çar bile dizemem sanırım.Nerden nereyeForumada tesadüf eseri girdim zamanında Türkay bey forumu oyunculara kapatarak bizi sosyal platformdan alı koysada bugün burda insanların konuşması güzel bi durum.Foruma geliş amacım birazda eski insanların olup olmadığını merak ediyorum çünkü irtibatı kuramadığım çok fazla insan var sanırsam emeği hakkı geçenler olmuştur onlara bi teşekkür etmek isterdim.Sokakta kuramadığımız dostlukları bi oyunda kurmak garip ama güzel bi durum çünkü hala görüştüğüm iletişim halinde olduğum insanlar var.Ben bile bu kadar etkili dostluklar kurucağımı düşünmezdim.Herneyse çoğunuz beni bilmeyip okuyup geçicektir.Ama hatırlayanlara selam olsun!
Arkadiadan Hatırlıyorum Sizi,Hoş geldiniz
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
epilogue den XxEniSxX mavi bayraktan ALATURKA kurucusu 2009 beri daima m2 tr=elym2 hg slmlar 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Herkese teşekkür ederim hepinizi hatırladım burda sizleri tekrardan görmek güzel iyi oyunlar hepinize