BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Item kaybolması hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan headlesss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 408

headlesss

Level 3
TM Üye
Konular
27
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kimse alınıp gücenmesin ama bana kalırsa bu item kaybolma konularının yarısı kolpa.Ben 5 senedir bu oyundayım daha 1 gün bile 1 yang param eksilmedi.Açıkcası anlam getiremedim, hani 1 kişiye olur, 2 kişiye olur anlarım, forumdan yazan yazana, yok 500t kayboldu, yok silahım kayboldu o zaman bende yazayım banada versinler 1000t para

log kayıtları diye bir olay var bilmem haberin var mı kimin envanterine hangi item girmiş orda görünüyor kimse burda para koparmaya çalışmıyor oyunda sorun olduğu için server 1-2 saat geriye gitti ve o arada yapılan ticaretler falan iptal oldu kayıpların sebebi bu olay. olanlar hakkında bilgi sahibi olmadan insanları karalamayı bırak ortada bi yalan varsa ortaya çıkar zaten

Öyle birşey söz konusu olamaz kimde ne kadar para ve hangi itemlerin olduğu sistemde görülüyor. Bakım yapıldı ve birdaha böyle bir sorun çıkacağını sanmıyorum

Ben genelden bahsetmiştim beni anlamamışsın ne zaman oyun kapansa ardından böyle konular açılıyor yada oyun içi yazılıyor.Geri alındıgını biliyorum genel olarak konustum sadece,bu olay için değil

Arkadaşlar kimse alınıp gücenmesin ama bana kalırsa bu item kaybolma konularının yarısı kolpa.Ben 5 senedir bu oyundayım daha 1 gün bile 1 yang param eksilmedi.Açıkcası anlam getiremedim, hani 1 kişiye olur, 2 kişiye olur anlarım, forumdan yazan yazana, yok 500t kayboldu, yok silahım kayboldu o zaman bende yazayım banada versinler 1000t para

Merhaba,

Olayı çok yanlış anlamışsınız evet herkes yazar fakat her yazana verilmiyor bu konuya açıklık getirelim.Dünya kadar kayıtlar var her saatte bir yedek alınıyor kimde ne var ise sistemde taratıldığında ortaya çıkar.Attığınız pm'e kadar log kayıtları var.İçiniz rahat olsun
@DarkKnights ;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri