HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1000 e yakın efsun nesnesiyle dolunayı reseledim en fazla 39 ort geldi bu oyundaki adamlar 50 55 ortalamayı nasıl getiriyor anlamadım ya aşırı sayıda resetledim bi türlü bi ortalama gelmedi
1000 e yakın efsun nesnesiyle dolunayı reseledim en fazla 39 ort geldi bu oyundaki adamlar 50 55 ortalamayı nasıl getiriyor anlamadım ya aşırı sayıda resetledim bi türlü bi ortalama gelmedi
Tamamen Şans işi.
benimki galiba şansıda geçiyor ya 50 ort üstü getiremedim bi türlü en az 1000 adet attım resetTamamen Şans işi.
benimki galiba şansıda geçiyor ya 50 ort üstü getiremedim bi türlü en az 1000 adet attım reset
Denemeye devam edin. Bakarsınız daha fazlası gelir. Şans
1000 e yakın efsun nesnesi atıp gelmemesi çok normal bence.Ben Zaman'ında oyuncuyken zehir kılıcına +50 ort. için yaklaşık 10T para harcadım.Çağatayın dediği gibi tamamen şans işi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)