Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

CloxoSmooTTKLinesTresh ~ İtemim Kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sab1rTaS1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Selamın aleyküm

Envanterde duran itemim kayboldu 2 parça Element ve Ninja Kaskı Sınıf değişikliği ve 2 Kere ışınlandım
Silahım ve kaskım kaybolmuş. 20:00 arası 21:00 Bugün kayboldu

Element : 20-15-10 Atak'lı 5-5 Surasız.
Ninja Kaskı : 10Yarı-15Büyü-15Atak 5-5Surasız

İtemler yeni geçmişti elime efsunlarına tam hakim değilim, yanlış yönlendirmek istemedim.

Yardımcı olursanız sevinirim...

@Shorty;

CloxoSmooTKLinesTresh İsim değişikliği ( ElysionTR ) yeni nick

Bu item kaybolma işi benim de başıma geldi büyük ihtimalle, ben charım soyuldu sandım ancak charda ki çan, kask, küpe ve en değerli itemim olan ayakkabım duruyordu. Ancak çok fazla item kaybolduğundan ben soyuldum zannettim ancak şimdi bakıyorum da bir çok kişinin itemi kayboluyor benim de kaybolmuş olabilir. Türkayla konuşmuştum bakacaktı ancak ne olduysa herhangi bir cevap gelmedi tekrar geçmiş olsun kardeşim.

Bu item kaybolma işi benim de başıma geldi büyük ihtimalle, ben charım soyuldu sandım ancak charda ki çan, kask, küpe ve en değerli itemim olan ayakkabım duruyordu. Ancak çok fazla item kaybolduğundan ben soyuldum zannettim ancak şimdi bakıyorum da bir çok kişinin itemi kayboluyor benim de kaybolmuş olabilir. Türkayla konuşmuştum bakacaktı ancak ne olduysa herhangi bir cevap gelmedi tekrar geçmiş olsun kardeşim.

Ay oldu ustadım saolsın yınede.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri