kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Yeni Stil Hızlı Ekipman 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeadLyEscaPe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

çok teşekkürler :smile:

Ulan Ne Güldüm Çıkarmam 5 Dakka Surmez bunu Ama Kod eksik Çıkarmış birde Oraya Yazmış deadlyescape diye insan constinfoları degiştirmezdi bildigin demirgameinfo yu almış deadly yapmış sonra benım alt yapım benım alt yapım Yav Siz Anca bu Kafayla Yurursunuz Tamam :D

Tek birşey soracam consitinfo yani demirgamenın yada senın deadly escapede infoda o hangisi cevapla iyi sokmuşssun diyecem :D Yav Sokuyon bari demirin consu atma :D He confuda çıkarmak istersen buradayım yardımcı olurum :D

Sen değişik insan, neyin kafasındasın sen?
Bu benim eserim, bunu ben şöyle çıkarttım böyle çıkarttım diye aksini iddia edip havalanan var mı burada?

Kodları sorunsuz bir şekilde ekleyip oyuna girdim fakat bu hatayı veriyor. Oradaki simge çıkıyor üstüne geliyorum kayboluyor sanırsam kodlar sorunlu

O72kYn.png

Konu güncellendi.

Sistemde taskbara koymuş olduğumuz simgeye tıklıyorum fakat her hangi bir ekran gelmiyor ve syserr vermiyor. Kodlar sıkıntılı ve ya 40k'da bir sorun var. @DeadLyEscaPe;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri