Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamun Aleyküm....
Aradığım bilişim tamamiyle yasal yoldan calısan ys belgelerı vs.bulunan yeri yurdu belli olan firma olucak fırma ıle 1 yıllık sözlesme yapılacak istediğim budur sözleşme 2 tarafın ortak hazırladığı sekılde olucak tastıklı ve onaylı olucak masrafları ortak ödenecektır...
Özellıklere gelınce : Heromt2 fılesı olucak acıksız bugsuz en dusuk 6 en yüksek 12 gb ram sunabilecek tum bilgileri market fılezılla admın panelı navıgat vs eksıksız sunabilecek ve sıtede vs yerlerde bılısım veya tasarımı yapan kısının hıc bır reklamı olmıycak sekılde sunabilecek bilişim arıyorum....
Kendıne guvenen sartları kabul eden Özelden bana yazsın irtibat bıraksın....
Aradığım bilişim tamamiyle yasal yoldan calısan ys belgelerı vs.bulunan yeri yurdu belli olan firma olucak fırma ıle 1 yıllık sözlesme yapılacak istediğim budur sözleşme 2 tarafın ortak hazırladığı sekılde olucak tastıklı ve onaylı olucak masrafları ortak ödenecektır...
Özellıklere gelınce : Heromt2 fılesı olucak acıksız bugsuz en dusuk 6 en yüksek 12 gb ram sunabilecek tum bilgileri market fılezılla admın panelı navıgat vs eksıksız sunabilecek ve sıtede vs yerlerde bılısım veya tasarımı yapan kısının hıc bır reklamı olmıycak sekılde sunabilecek bilişim arıyorum....
Öncelikle Selamun Aleyküm....
Merhabalar,
skype adresimizi ekleyerek detaylıca bilgi alabilirsiniz.
www.sunucuu.com
tanıtım konumuz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...iyatlarla.html
Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.
skype adresimizi ekleyerek detaylıca bilgi alabilirsiniz.
www.sunucuu.com
tanıtım konumuz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...iyatlarla.html
Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.