bekirin paylaştıgı farklıdır,34k 2mb singapore core-2089M ve 2013 src fixleridir
benim paylaştıklarım çoğu kişinin kullandıgı 34k game + 40k srcler içindir
@Pelin Melek Aslan;
@alondark54;
konuya ekleyip bildirirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü şuan hangi srcyi kullandıgını bile bilmeyenler gidipte 2013 src fixini yapmasın
@Pelin Melek Aslan;
@alondark54;
konuya ekleyip bildirirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü şuan hangi srcyi kullandıgını bile bilmeyenler gidipte 2013 src fixini yapmasın

Son düzenleme:
bekirin paylaştıgı farklıdır,34k 2mb singapore core-2089M ve 2013 src fixleridir
@Pelin Melek Aslan;
@alondark54;
konuya ekleyip bildirirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü şuan hangi srcyi kullandıgını bile bilmeyenler gidipte 2013 src fixini yapmasın![]()
Konu Sahibi İle Konusabilirsin Bu Durumu Hangi Src Kullanmayı Bılmeyen Neden Bunlarla Ugrassın //Bılmeyen ıcınde Konu Sahibi İle Konusun on Bilgilendırme Olarak Belirtsin
ister ön bilgilendirme olarak ekler eklemez benim için sıkıntı değil demek istedgm millet gidipte yanlış eklemesin vectors src thedelphi src kullananlar mainline/novaline vs. oldugunu nerden bilcek bunu demek istedim iyi günlerKonu Sahibi İle Konusabilirsin Bu Durumu Hangi Src Kullanmayı Bılmeyen Neden Bunlarla Ugrassın //Bılmeyen ıcınde Konu Sahibi İle Konusun on Bilgilendırme Olarak Belirtsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)