farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Otilia'dan Expo 2016 Alanına Kauçuk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DifficuLty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 82

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[h=2]Romanya’nın dünyaca ünlü şarkıcısı Otilia, Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya Sergi Alanına ’Kauçuk’ ağacı dikti.[/h]

ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK İYİ BİR FIRSAT

Araçla sergi alanını gezen ve EXPO Gölü yanında kendisi için ayrılan 'kauçuk' (Ficus Nitida) ağacını diken şarkıcı, isim künyesini ağacın gövdesine taktı ve can suyu verdi. Sempatik hareketleriyle görevlilerin takdiri kazanan Otilia, "Çok şaşırtıcı bir alan. Projeden çok etkilendim. Çocuklar için çok iyi bir fırsat. Çok büyük bir başarıyla gerçekleşeceğine inanıyorum bu projenin" dedi. Proje için, "Her yeri ve her şeyi beğendim. Nereye bakacağımı bilemedim. Gerçekten çok şaşırtıcı buldum" yorumunu yapan Otilia, "10 yıldan bu yana şehir merkezinden uzakta doğaya yakın yaşıyorum. Bu nedenle kendi evimin çevresinde de çok ağaç diktim. Yaz aylarında tekrar geleceğim Antalya
'ya ve o gelişimde diktiğim ağaca bakacağım" ifadelerini kaydetti. KENDİ ÜLKESİNE ÇAĞRI YAPTI Romanyalı şarkıcı, "Merhaba Romanya. Burada EXPO için bekliyorum. Burası gerçekten çok şaşırtıcı bir yer. Umarım ve eminim ki sizler de çok beğeneceksiniz" diye çağrıda bulundu. Otilia'ya EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri