Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeş ister kullan ister kullanma çok istiosan 40k geç "DİFFF"ten beklentin nedir ?
zaten bu diff bu sqlinject sorunu için var ve sorunuda fixliyo farklı sorunların çözümünü git pvp-soru cevap bölümünde ara bundan sonra sana cevap vermicem çok gereksiz konuşuyorsun
Hayır neyin peşindesin anlamıyorum.Arkadaşım ben bu diffleri kullanan arkadaşlara anlatmak istiyorum.Millet sanıyorki bu diffler açıkları kapatıyo.Kapatıyo kapatmasına bilmiyor kimse meydana gelen sorunu.Loncalar elden ele geçse serverinde bu durum çokmu hoş olur.Diffleri kullananlar farkına varsın diye bu postları atıyorum.Seni ilgilendirmiyorsada kalabalık yapma.
çok boş konuşuyosun bi sorunun varsa bildirirsin yöneticilere veya bidefalık uyarı mesajı atarsın üst üste konuyu baltalamassın sen neyin peşindesin anlamadım bidaha yazarsan seni bildirmek zorunda kalıcam
Hayır neyin peşindesin anlamıyorum.Arkadaşım ben bu diffleri kullanan arkadaşlara anlatmak istiyorum.Millet sanıyorki bu diffler açıkları kapatıyo.Kapatıyo kapatmasına bilmiyor kimse meydana gelen sorunu.Loncalar elden ele geçse serverinde bu durum çokmu hoş olur.Diffleri kullananlar farkına varsın diye bu postları atıyorum.Seni ilgilendirmiyorsada kalabalık yapma.
çok boş konuşuyosun bi sorunun varsa bildirirsin yöneticilere veya bidefalık uyarı mesajı atarsın üst üste konuyu baltalamassın sen neyin peşindesin anlamadım bidaha yazarsan seni bildirmek zorunda kalıcam
Ukala tavırların seviyenide ortaya çıkartıyo.Ayrıca sana daha öncede söyledim emeğine saygım duyduğumu.Ama sen anlamak istemiyorsun halen.Bu diffleri kullanan arkadaşlar bu hatanın farkında olmaları için postlar attım.Bu seni karalıcak bişey olmaksızın birçok arkadaşa faydalı olmuştur.Kime bildiriyorsan bildir

Ukala tavırların seviyenide ortaya çıkartıyo.Ayrıca sana daha öncede söyledim emeğine saygım duyduğumu.Ama sen anlamak istemiyorsun halen.Bu diffleri kullanan arkadaşlar bu hatanın farkında olmaları için postlar attım.Bu seni karalıcak bişey olmaksızın birçok arkadaşa faydalı olmuştur.Kime bildiriyorsan bildir![]()
Konu içerisin de bir hata mevcut ise kanıtlarınızla beraber yorum atarsanız daha iyi olur direkt olarak şu hata var bu hata var diye konuya yorum yorum atmak yanlıştır.
Hangi durum ne hatasına yol açıyorsa gerekli kanıt metaryelleri ile beraber konu altından bildirin ilgilenelim.
Konu içerisin de bir hata mevcut ise kanıtlarınızla beraber yorum atarsanız daha iyi olur direkt olarak şu hata var bu hata var diye konuya yorum yorum atmak yanlıştır.
Hangi durum ne hatasına yol açıyorsa gerekli kanıt metaryelleri ile beraber konu altından bildirin ilgilenelim.
İnsanları kötülemek gibi amacım yok.Ben zaten arkaşın emeğine yine saygı duyuyorum.Fakat söylediklerimin aksine öyle bir hava varki ben kodladım siz ne yaparsanız yapın havasında.Ben sorunu difi kullanıcak arkadaşlar için açıklama gereği duydum.Konu sabit olunca birçok server sahibi bu diffleri kullanıyo.Neyse buyrun görüntüler.3 FARKLI BAYRAK,LİDERLERİ FARKLI, AYNI LONCA !
http://i.hizliresim.com/nLjbO5.jpg
http://i.hizliresim.com/QZvP2G.jpg
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)