- Konular
- 78
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Benim sitemim sana değil bu oyunu 4 5 yıldır oynuyordum ben. Dediğin konularda bilmediğin şeyler var yorum yapmıcam şimdi.
Lakin bahsettiğin olaylar 1 aydan fazla bir süre önceydi ve artık durum tadını kaçırdı aylar oldu. 20 tane GM alınması eğer serverlerin yararına olacaksa ne hoş. Eski lonca dediklerin bizleriz ve ya eşimiz dostumuz beraber oynadığımız adamlardır ki geleceklerini hiç düşünmüyorum ileride göreceğiz.
Binek konusuna gelince 100 saldırı değeri 25 canavar konulan bir bineğin vurmaması söz konusuydu şu an girmediğim için oyuna bilemicem ne durumda. Bu bonusları veren bir binekle ne yapılacak? Vuruş değeri veren efsunlarla afk mi kalacak millet?
Herkes insan illa ki gecikme olur bişeyler olur ama 1 olur 2 olur 3 olur neden sürekli yapılacak denilen şeyler yapılmıyor şurda araştırsam 50 tane üstü kapalı tarih verilmiş cevap bulurum şöyle yapıcaz diye.
Seçilen kişiler oyunda sorun dinleyeceğine forumda bağırılan sorunları düzeltilsin.
Türkay'ın nasıl iyi bildiğini herkes bilir bu işleri. Ama neden bir binek aylarca yazmamıza rağmen (neredeyse telefonunu arıcaktım rahatsız etmek istemedim) düzeltilmedi? Para verdiğim bir şeyi neden kullanamadım? Kullanmayı geçtim cevap dahi alamadım?
Yeni getirilen kuralda açıkça TL ile satışın serbest hale geldiği yazıyordu sırf orada yazdım diye buradaki konu neden güncelleniyor?
Hadi güncelleniyor ya adam oraya bakarak alış veriş yaptıysa?
Bunun adı kendi hatasını milletin üzerine yıkmaktır birader.
İnşallah yeni görevliler oyunu düzeltir de ben bu lafların altında ezilirim bunu can-ı gönülden istiyorum ama kırık bardaktan su içilmez.
TL ile İtem ve yang satma ile ilgili yeni bir kural kesinlikle getirilmeli bu kuralin gelmesi zaten başlı başına hata geçen söylemiştim bir konu altında tekrar söylüyorum. BU KURALIN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ GEREKİYOR.