noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bilişimler Hakkında Bilgi Almak istiyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yadigar557
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 719

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben diyelim 30 TL lik bir sunucu satın aldım. Sonra bu 1 aylık sürem doldu tekrar ödeme yapmak zorundamıyım. Diyelim tutmadı oyun ve bende bırakmak istiyorum. Sözleşmesi felan varmı? yoksa her ay ödedikce süre uzuyormu? Ben sw açmayı düşünüyorum ama öncelikle 1 ay deneyeceğim.

Merhaba arkadaşlar ben diyelim 30 TL lik bir sunucu satın aldım. Sonra bu 1 aylık sürem doldu tekrar ödeme yapmak zorundamıyım. Diyelim tutmadı oyun ve bende bırakmak istiyorum. Sözleşmesi felan varmı? yoksa her ay ödedikce süre uzuyormu? Ben sw açmayı düşünüyorum ama öncelikle 1 ay deneyeceğim.

Merhabalar,

Örnek veriyorum bugün bizden sunucu aldınız.Bugün ki tarih 16.12.2015 diğer ki ay ödeme tarihiniz 16.01.2016 yani tam 1 ay sonra.bu 1 ay içinde server tutmadı diyelim ve ödeme günü geldi,bize gelerek bu ay bizden hizmet almak istemediğinizi söylüyorsunuz ve bizde makinenizi siliyoruz.Yani bir kere hizmet aldınız diye her ay ödeme yapmayacaksınız.

Merhaba,

Aslında çoğu firmada işleyiş şu şekildedir. Bir ürünü satın aldın kullandın ve öbür ay kullanmak istemiyorsun. Bunu karşı firmaya iptal talebinde bulunma sonucunda bir sonraki ay size fatura çıkarmayarak mevcut sürenizde hizmeti iptal etmesi gerekir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri