xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

JoKeR V.2 40k Lycanlı Server Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DavutBey45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Villa diyip 3-5 bisey dedigin lycan farkindaysan incelemedim filesi soru suzmu lycan bilmiyorum kuran varsa soyleyebilirmi
maxmi filesini sadece düzenlemiş bişey yaptığı yok yaptığı şeylerde turkmmoda olan kolay şeyler.

daha önce verilen fileste olsa adam editlemiş source ile paylaşmış ek olarak ne eklemesini isterdin ücretsiz sunucu otopack ve 500-600 usermi topyalacak işine yarayan indirir yaramayan da bakıp geçsin, forumda son moda bu mu oldu biri 34k 40k verince bir daha kimse vermesin o zaman herkes ilk 34k 40k ile devam etsin

maxmi filesini sadece düzenlemiş bişey yaptığı yok yaptığı şeylerde turkmmoda olan kolay şeyler.

Herkes herhangi bir files'ı alıp kendince bir şeyler ekleyip geliştirmiş oluyor yaptığı bir şey yok demek kabalık olur.Turkmmo'da olan kolay şeyler diye devam etmişsin,forumda paylaşılmayıp başka fileslarda ekli olan sistemleri ya da herhangi bir şeyi onun hakkında bilgisi olan ekliyor ki zaten herkes her konuda bilgi sahibi olacak diye bir yargıda yok.Bende daha önce paylaşılan maxmi files üzerine birkaç mob,npc,pet,item bunlar dışında client source'ye npc_pet vb. gibi şeyler ekledim bende paylaşabilirdim ortada çok büyük bir emek yok ama paylaşıldıktan sonra bu şekilde yorumlar geleceğini düşündüğüm içinde paylaşmadım,haklıymışımda :) Senin için kolay olan bir şey başkası için çok zor olabilir bu yüzden verdiğin tepkinin yanlış olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri