BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

NetMarlis Hakkında Bilgi. Satın almadan önce mutlaka oku!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [SGM]quenNnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 925
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki ben forum üzerinde çok fazla konu açan birisi değilim hele ki birini veya birilerini kötüleyip işine engel olan birisi asla değilim.Ama anlatacaklarım tamamı ile benim yaşamış olduğum bir durumdur.

NetMarlis Bilişim ile tanışmam 2014 yılında yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile gerçekleşti. O tarihlerde kendilerinden Metin2 sunucusu almıştım. Almış olduğum metin2 sunucusunda yaşadığım bir kaç problemden dolayı devamını getiremedim. Daha sonrasında geçtiğimiz günlerde forumda konusunu görüp sağladıkları %100 DDOS koruması sağladıklarını görüp tekrardan VDS server almayı düşündüm. Firma sahibi daha önceden Skype adresimde ekli olduğu için direkt olarak kendisi ile iletişime geçtim.

ZQ610Z.jpg

Daha sonrasında kendisine korumanın boyunu sorduğumda bana cevabı ''
37 gbit anlık olarak gelen atağı kesiyoruz.'' oldu.

j1MYEL.jpg

Bende sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüp ödemesini yapıp kurulumun ne kadar süreceğini sordum. Yaklaşık 30 dakika cevabını aldıktan sonra beklemeye başladım. Yaklaşık olarak sunucum 18 saat sonra teslim edildi. Yoğunlardır işleri vardır veya bir sıkıntı çıkmıştır diye çok fazla sorgulamadım. teslim aldığım makinanın bile tam ayarları yapılmamıştı (portlar kapalıydı,java yoktu,screen yoktu,portlar kapalıydı vb.) ve sunucu üzerine defalarca belki bizde yanlış vardır diye kurduğumuz teamspeak3'ü bir türlü aktif edemedik, kendileriyle tekrardan iletişime geçtiğimizde ''makinada bir problem yok sizde problem olmadığına eminmisiniz :)'' gibi ukala bir şekilde bir cevap geldi bizde kendisine madem bizde problem var ozaman siz kurun diye tekrar beklemeye geçtik. yaklaşık olarak 1,5 2 gün sonunda nihayet ''lisanssız'' TeamSpeak3 ü sunucuya kurup aktif etmeyi başarmışlar. Sonunda ise şu şekilde ukalaca bir not düşmüşler.

3j5Rk2.jpg

Biz sanki portları aktif ettiğinizi anlamadık. :)

Herneyse Arkadaşlar şuan 4 gündür TeamSpeak3 sunucuma sürekli olarak saldırı yapılıyor ve korumadan 1 gram bile eser yok yapılan saldırılar bile anlık olarak 1 gbite bile ulaşmaz fakat koruma olmadığı için ping girmiyor direkt olarak sunucum düşüyor.Ne putty nede panele erişemiyorum bile ayrıca destek bildirimlerine 1 gündür cevap verilmiyor. Sabah açtığım (07:55) destek bildirimi hala beklemede. Kısacası sunucuyu aldığım günden beri satış temsilcisi ile muhattap oluyorum :).. Son söyleyeceğim söz NetMarlis firmasını hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.

Son olarak mağduriyetimi belirtmek adına forumlarda paylaşım yapacagımı duyan firma sahibi birden canlandı :)

1Db2pN.jpg

evet arkadaşlar son olarak bu konuyu açtığım için sunucum kapatıldı. :))) Kendinize yakışanı yapıyorsunuz NetMarLis :))

o8524R.jpg

ZQ6WPo.jpg

r84joP.jpg

Sizin sunucunuzu kapatma sebebi sanırım anladığım kadarı ile ''ULAN''Diye bir kelime kullanmanız sanırım.Yani yanlış anlaşılmasın,bana bir müşterim lan,lun diyecek bende direk sunucusunu kapatırım parasınıda geri aide etmem.Gitsin başka yerlerden bize havlasın :) Fikrimi söylemek istedim,mağduriyetiniz için üzgünüm,umarım en kısa zamanda bir şekilde anlaşmaya varırsınız..İyi forumlar..

http://prntscr.com/9dujwu Sunucu alınmadan öncede bilgi verilmişti. Yeni donanımlarla aktif edeceğiz diye. :) Yani ben burda geri iadede yapmam sunucuyuda kapatmam devam et derim. Lakin benim yerimde kim olsa senin gibi adamın sunucusunu kapatır tutarınıda ödemez. Müşteri olabilirsin ama altını çiziyorum sen terbiyesiz bir müşterisin. Öyle adamlar müşteride olsa gözümde değeri yoktur. Değeri olmayan adamlarında , gözümde değeri olan müşteriler ile aynı kefeye koyulamaz. Lan , lun kelimelerinden nefret ederim. Müşteride olsan bu kelimeyi kullanamazsın. Haddini aşamazsın. Ben bu tür yazışmaları aile terbiyesine bağlarım. Aile tam terbiye vermişse zaten kişi konuşmasını bilir. Sınırını verir. Kısaca özetlemek gerekirse senin gibi birine sunucu sağlamak istemiyorum. Ben müşteri seçen biriyim. Her önüme gelene vermem. Sende gözden kaçmışsın işte . Sunucunu kapatarak hizmetini iptal ettim.

Kendinize yakışanı yapıyorsunuz NetMarLis :)) Diye bir cümle geçirmişsiniz konuda. Evet kendimize yakışanı yaptık , yakışmayanı attık. Bu kadar net ;)

Sizin sunucunuzu kapatma sebebi sanırım anladığım kadarı ile ''ULAN''Diye bir kelime kullanmanız sanırım.Yani yanlış anlaşılmasın,bana bir müşterim lan,lun diyecek bende direk sunucusunu kapatırım parasınıda geri aide etmem.Gitsin başka yerlerden bize havlasın :) Fikrimi söylemek istedim,mağduriyetiniz için üzgünüm,umarım en kısa zamanda bir şekilde anlaşmaya varırsınız..İyi forumlar..
Hizmet feshi durumunda kişinin ücretini iade etmek zorundasınız. Ayrıca farklı firmaların konularına müdahil olmayın lütfen.

Şikayetiniz var ise net bir şekilde şikayet bölümüne konu açın. Ayrıca firma sizinle çalışmak istemiyorsa hizmetinizi iptal edip ücretinizi iade edebilir bu durumda firmayı sizinle çalışması için zorlayamayız.
Konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri