Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
[h=2]100'den Fazla Ülkenin Haritasına Çevrimdışı Ulaşın, Sesli Yol Tarifi Alın, Trafik Akışını Öğrenin[/h]HERE Maps, Nokianın çevrimdışı kullanılabilen popülerharita uygulamasıdır. Dünya genelinde 100 ülkenin haritasına internet bağlantısına ihtiyaç duymadan ulaşmanıza, 40dan fazla ülkenin de trafik akışını canlı olarak takip etmenize izin vermektedir.
Sık seyahat edenler için eşsiz bir harita uygulaması olan HERE Maps, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanılabilmekte, istenilen ülkenin detaylı haritasını hızlı ve doğru olarak sunmaktadır. İnteraktif ve adım adım sesli yönlendirmeyi destekleyen harita vasıtasıyla yabancısı olduğunuz bir ülkede yeme içme, eğlence, alışveriş mekanlarını rahatlıkla bulabilir, yol tarifine bakarak araba veya toplu taşıma aracı ile ne kadar sürede varacağınızı görebilirsiniz.
Şu anda geliştirilme aşamasında olan HERE Maps uygulamasının başlıca özellikleri ise;
Sık seyahat edenler için eşsiz bir harita uygulaması olan HERE Maps, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanılabilmekte, istenilen ülkenin detaylı haritasını hızlı ve doğru olarak sunmaktadır. İnteraktif ve adım adım sesli yönlendirmeyi destekleyen harita vasıtasıyla yabancısı olduğunuz bir ülkede yeme içme, eğlence, alışveriş mekanlarını rahatlıkla bulabilir, yol tarifine bakarak araba veya toplu taşıma aracı ile ne kadar sürede varacağınızı görebilirsiniz.
Şu anda geliştirilme aşamasında olan HERE Maps uygulamasının başlıca özellikleri ise;
- Adım adım sesli rehberlik eden ve interaktif haritalar
- Yaklaşık 100 ülkenin haritasını çevrimdışı kullanabilme
- 800 şehir, 40 ülke için toplu taşıma haritası ve yol tarifi
- 40dan fazla ülke için canlı trafik bilgisi
- Beta.here.com adresinde plan yapma
- Mekanları favorilere ekleme
- Gerçek zamanlı konum paylaşımı