TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

-RippeR- Den Tavsiyeler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -RippeR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Sorularınızın Cevabını Buldunuzmu ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-RippeR-

Level 5
TM Üye
Konular
96
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
-3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Görüyorum Ki Bir Çok Acemi Arkadaşımız Hiç Sormadan Soruşturmadan Benimde Metin2 Serverim Olacak Heyecanı İle Yer Sağlayıcı Belgesi Olmayan Kalitesiz Firmalara Parayı Basıyorlar.Sonrada Buraya Dert Yanıyorlar Sizlere Tavsiyem Acele Etmeyin Araştırın Soruşturun Ondan Sonra Alın Şahsen Bir Çok Firma İle Çalıştım Bende İlk Zamanlarımda Sizler Gibi Sormadan Soruşturmadan Aldım Pişman Oldum..

Sizlere Tavsiyelerim..

Web Hosting Alıcaksanız Yani Site Kurmak İçin Alıcaksanız www.daha.net Önerimdir Daha.net Nasıl Bir Firmadır Nerden Bileyim Seninde Yalan Söylemediğini Derseniz Bunu Çok Kolay Anlayabilirsiniz www.daha.net e Girin Kurumsal Referanslarımız Bölümünden Referanslarına Bakın www.fenerbahce.org www.aveamobilofis.com Gibi Çok Büyük Şirketler Web Hosting Konusunda Daha.net`e Güveniyor Açıkcası Sitesini Çok Dikkatli İncelerseniz Ne Kadar Kaliteli Olduklarını Görürsünüz :)

VPS,VDS,Dediacted Alıcaksanız daha.net i Önermem Çünkü Makinayı Teslim Ederken Metin2 Kurup Vermezler Buda Acemi Arkadaşlarımıza Sorun Yaratır VPS,VDS,Dediacted Alanında İse Size Tavsiyem www.trksoft.net Öncelikle Sitenizi Oyununuzu Herşeyinizi Kurup Teslimat Yaparlar Makina Özellikleri Çok Sağlamdır Kitlenme Vs. Olmaz Canlı Destek,MSN Destek Mesai Saatleri İçerisinde Açık Kalitelerini Sitelerinden Referanslarımız Bölümüne Bakarak Anlayabilirsiniz

Bunlar Dışındaki Firmalardan Alıcaksanız İlk Önce Yer Sağlayıcı Belgelerinden Emin Olun Yer Sağlayıcı Belgelerine http://www.tib.gov.tr/dokuman/YS_listesi.html Bu Adresten Bakabilirsiniz Eğer Sitelerinde Yer Sağlayıcı Belgesi Onay Bekleniyor Vs. Yazıyorsa Yalandır.Peki Neden Gerekli Bu Yer Sağlayıcı Belgesi Diye Sorarsanız Yer Sağlayıcı Belgesi Olan Firmalar Müşterileri İle Çok Dikkatli İlgilenirler Çünkü Dava Açarsanız Yer Sağlayıcı Belgesi Elinden Alınabilir Ve Yüklü Miktarda Tazminat Kazanabilirsiniz Bu Yüzden Dikkat Ederler.Daha Sonra Test Etmek İçin İnadınıza Devamlı Ticket Atın Sorular Sorun Bakın Bakalım Sıkılacakmı Yoksa Hala İyi Niyetlimi Eğer Hala İyi Niyetli İse Son Olarak Canlı Destekte Günde Kaç Saat Duruyor Vs. Dikkat Edin İyice Araştırdınız İçiniz Rahat Etsin Ondan Sonra Alın :)

Umarım Bu Yazım Sayesinde Daha Fazla İnsan Dolandırılmaz..

Eğer İşinize Yaradıysa Kafanızdaki Soruların Yanıtı Bulduysanız Bir Teşekkür Etmeniz Yeterli..

Kesinlikle Bu Yazıyı Yazmam İçin Para Vs. Almadım Ben Memmun Olduğum İçin Sizede Tavsiye Etmek İstedim.

Son düzenleme:
Acil Msn >>
Gerçekten süper bir paylaşım .
Sabit pls ..

Eywallah BRO !

Kaliteli firmalara benziyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri