- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu yorum bir yorumun kopyasıdır yanlışlıkla ikikez gönderidm kusura bakmayın
Son düzenleme:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Size ne yazık ki katılmam mümkün değil özelliklede ticaret ve itemlerin İFŞA sı konusunda siz bu olaya caydırıcılık diyebilirsiniz ama bu tam anlamıyla ifşadır ve bariz ve katidir. Ben yan hesaplarımın bilinmesini istemiyorum açık ve net ve siz herşeyi alenen açıklıyorsunuz. Siz eğerki caydırıcı olmak istiyorsanız kanatimce cezaların ağırlarını artırıp uygulamayi ivedilikle yapmalısınız dediğim gibi bu bir ifşadır kimseye ben itemimi göstermek zorunda değilim ben bunu yapmazken sizin bunu izinsiz yapmanız etiğe uymaz ( yazdığım gelicek özellik için bkz önceki yorum) ben birine bir hesabımı söylemiyorsam bununda sebebi kimseyi zinhar ilgilendirmez bir suç işlediyse o hesap kapatılır gerekirse IP ban atılır lakin ortada hiç bir şey yokken ben söylemediğim sürece başkasına bunu açıklamak ifşadırki buda etiğe düeyyide uygulaya bilirmi hayır ne yapıcak size bildiricek sizde kendi sisteminizden bakıp müeyyide uygulayacaksınız peki bunu madem siz görüyorsunuz ve işlem yapıyorsunuz bildirildiği takdirde ozaman işlem yapamayan birinin bilmesi belki caydırıcılığa girebilir lakin yarar dan çok zararı vardırki bu zarar insanların özelini ifşadırki buda kabul edilemez. ayanmaz. Ben bu oyunu 5 yıldır oynuyorum ve inanının sayamıycağım kadar çok çakma hesapla item istendı bu iş birazda dikkat işidir büyük konuşmayı pek sevmem ama hiç bir şekilde böyle bir dolandırıcılıkla soyulmadım yani açıkçası insanların dikkatsizliği yüzünden benim ve bana katılan diğer arkadaşlarımın herşeyini ortaya çıkarmak akıl alır gibi değil. Söz gelimi biri soyuldu bunu kimin yaptığını da siteden baktı elinden ne gelebilir bir m
Yazdıklarımı yanlış anladınız.
Bu item ticaret kayıtlarının görüntülenmesi olayı kullanıcının web sitemize giriş yaptıktan sonra kontrol panelinden görüntüleyebileceği bir şey bunun zaten kamuya açık bir alandan herkesin görüntüleyebilmesi sıkıntılı bir durum olur.
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yazdıklarımı yanlış anladınız.
Bu item ticaret kayıtlarının görüntülenmesi olayı kullanıcının web sitemize giriş yaptıktan sonra kontrol panelinden görüntüleyebileceği bir şey bunun zaten kamuya açık bir alandan herkesin görüntüleyebilmesi sıkıntılı bir durum olur.
Bence bu IP bazlı karakter gösterimini bu şekilde yapması özele müdahaledir bunu yeniden değerendirlmesini tekrardan düşünülmesinin gerektiğini düşünmekteyim dediğim gibi hesaplarım beni bağlar suç işlenirse gerekirse IP ban atılır ama bu şekilde olmaz bunu bir başkası bilse bile işlem yapamyacağından kaldırılmalıdır zaten bildirildiği durumda yöneticiler IPden bakabilir ve işlem yapar gerekirse paylaşılır ayrıca forumda yetkili olan düşük dereceli yetkilerinde bu panele ulaşmasına karşı olduğumun bilinmesini isterim belli bir seviyede olanlara güvenim sonsuzdur lakin oyunda da hesbaı olup düşük yetkili olanlara açıkçası güvenim bazı konularda bulunmamaktadır oyuncuların özellerini bence yalnızca üst düzey yetkililer görmelidirki hangi IP den kim girmiş bakmanın tek sebebi IP ban atmaktır ve sanırım bir alt yöneticide IP ban atmamaktadır bu yüzden onların görmesininde bir anlamı yoktur yalnızca IP ban atabilicek yetkiye sahip olanların görmesi kafidir ( zaten bu durum böyleyse sadece IP ban atabilenler görüyorsa kusuruma bakmayın) zaten artık bir önemi yok herkes görebiliyor ama bu yazdıklarım bir umut bu özellik kalkarsa diyedirki tekrar düşünülmesi gerçekten önem arz eder.
hangi IP den kimler girmiş eğer bir yönetici bakıyorsa ve IP ban atmıycaksa nedenını merak ederim sanırımki yönetim panelindeki bu sistemden IP adresinide görebiliyor olduğunu düşünmekteyim ve IP adresim hiç kimseyi alakadar etmez yalnızca bir kusurum varsa IP ban atabilen bir yönetici bakabilir onlarada güvenim sonsuzdur ama alt düzey yetkililer IP ban atamıyor ve IP adresimi görebiliyorsa nedenini merak eder ve o yetkinin ellerinden alınmasını isterim ( durum zaten yalnızca IP ban atabilenler IP adreslerini görebilcek şekildeyse laflarım için k.b )
Son düzenleme:
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
haklısın kardeşimBence bu IP bazlı karakter gösterimini bu şekilde yapması özele müdahaledir bunu yeniden değerendirlmesini tekrardan düşünülmesinin gerektiğini düşünmekteyim dediğim gibi hesaplarım beni bağlar suç işlenirse gerekirse IP ban atılır ama bu şekilde olmaz bunu bir başkası bilse bile işlem yapamyacağından kaldırılmalıdır zaten bildirildiği durumda yöneticiler IPden bakabilir ve işlem yapar gerekirse paylaşılır ayrıca forumda yetkili olan düşük dereceli yetkilerinde bu panele ulaşmasına karşı olduğumun bilinmesini isterim belli bir seviyede olanlara güvenim sonsuzdur lakin oyunda da hesbaı olup düşük yetkili olanlara açıkçası güvenim bazı konularda bulunmamaktadır oyuncuların özellerini bence yalnızca üst düzey yetkililer görmelidirki hangi IP den kim girmiş bakmanın tek sebebi IP ban atmaktır ve sanırım bir alt yöneticide IP ban atmamaktadır bu yüzden onların görmesininde bir anlamı yoktur yalnızca IP ban atabilicek yetkiye sahip olanların görmesi kafidir ( zaten bu durum böyleyse sadece IP ban atabilenler görüyorsa kusuruma bakmayın) zaten artık bir önemi yok herkes görebiliyor ama bu yazdıklarım bir umut bu özellik kalkarsa diyedirki tekrar düşünülmesi gerçekten önem arz eder.
hangi IP den kimler girmiş eğer bir yönetici bakıyorsa ve IP ban atmıycaksa nedenını merak ederim sanırımki yönetim panelindeki bu sistemden IP adresinide görebiliyor olduğunu düşünmekteyim ve IP adresim hiç kimseyi alakadar etmez yalnızca bir kusurum varsa IP ban atabilen bir yönetici bakabilir onlarada güvenim sonsuzdur ama alt düzey yetkililer IP ban atamıyor ve IP adresimi görebiliyorsa nedenini merak eder ve o yetkinin ellerinden alınmasını isterim ( durum zaten yalnızca IP ban atabilenler IP adreslerini görebilcek şekildeyse laflarım için k.b )
- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 120
- DevLira
- 0
Yan çarların görünmesini bende istemem fakat olsada problem değil, fakat kimin ne aldığını göstermek itemlerini göstermek bu olmadı işte. Yani ben birisinden özel bi item aldım kendime göre bi set diziyorum bunu neden başkasına göstermek zorundayım. Bnece bu özellik gelmemeli gelicekse bile oyuncuları mağdur etmicek şekilde olmalı.