Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben dün akşam vps aldım bu o.ç.lardan bana sonra bi siteye giriyim dedim ama girmedi dedim adama siteye girmiyo bana dediki siteyi yapan arkadaş şehir dışında buraya geliyo dedi bende tmm dedim sonra yattım bu günde sabahtan beri adamlara ulaşmaya çalışıyorum ama cevap yazan yok dedim bunlar yapmicaklar bende gittim kendime exe yaptım swme girecekken bağlanırken hata diyo sitem açılmıyo sonra bu şeref sizlerinde sitesi açılmıyo vallaha böyle devam ederse tazminat davası açıp paramı alıcam.
Kardeş Tamam Dolandırılmış Olabilirsin Ama Küfür Etmene Gerek Yok Sonuna Kadar Hakkını Ara Belliki Sunucunu Kapatmışlar,Siteni Kapatmışlar,Kendi Sitelerinden Sana İp Ban Atmışlar Onların Sitesinede Giremiyorsun..
alakası yok ben her zaman diyom bir sunucu alırken netten almayın birebir muhatap olcak kisilerin şirketine gidip alın bu metin2sunucu hakkında binlerce konu var herkez şikayetci ip ban filan bos muhabet adamlar daha dün açtı paraları alıp kaçtı ara ara farklı adreslerde tekrar açarlar vs.vs gider böle uyanık olun birebir muhatap olcak kisilerle alıs veris yapın .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...