bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Edit canavarlı set

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan headlesss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

headlesss

Level 3
TM Üye
Konular
27
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

--(Saldırı değeri %25 - canavar - saldırı hızı %25 - kritik - delici - ölümsüz - hp)
--Elimde bu şekil 5 adet edit 55 lv altı iç itemim mevcut ( cennet kolye-abanoz küpe-anka ayakkabı-41lv kask-cennet bilezik)
--Ayrıca 54 ortalama 8 zehirleme canavarlı dolunay -10 canavar+50 saldırı değerli 3000 hp silahşör kostümü mevcut
--Bu set ile 55 lv bir hesap ile at üzerinden metinlere düz 40k yaraktıklara düz 20k vuruyor. ( yaklaşık 12 saniyede 90 lv metni ve kırmızı ejderha
--Bu şekilde 5 parça edit 4 parça düz item olmak üzere eksiksiz bir canavar set satıyorum ( 55 lv da benden fazla damage atan görmedim açıkcası )
-- Nakit 1000t istiyorum ne fazlası ne azı beni kurtarır takas düşünmüyorum.
--Oyun içi Elizabetth2 yada BREAKTIME a mesaj atabilirsiniz( hergün düzenli olarak forumuda kontrol ediyorum)
--Özellikle ,setinde neden yang yok ,fiyatta indirim yap gibisinden gelmeyin lütfen. Yang sete göre damagelerim ciddi şekilde fazla ve saatte kasılan t miktarı yaklaşık aynı
--Ayrıca şunu belirtmek istiyorum,ben seti alalı 1 ay kadar oldu, Ferdi(Carissa) dan almıştım 1 aylık süre içerisinde günde 2-3 saat takılarak toplamda 400t lik edit aldım kendime ,yani günlük oyun saatinize göre yaklaşık 2-3 ay içerisinde verdiğiniz parayı kazandırıyor.Örümcek zindanı 3.katında kasılırsa yaklaşık 10 saat içinde kahramanlık ödülü alabiliyor.
--1000T harici teklif almıyorum herkese hayırlı satışlar dilerim.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri