Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
[h=3]Takımı Kayserispor galibiyeti ve yeniden elde edilen liderlik için kutlayan Fikret Orman, oyuncuların dertlerini de dinledi. Başkan Orman, alacakların en kısa sürede ödeneceğini söyledi.[/h]
Beşiktaş'ın dünkü idmanı basına açık gerçekleşirken Başkan Fikret Orman da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeydi. İdman esnasında tesislere gelen Başkan Fikret Orman, çalışma sonrası futbolcularla birlikte yemek yedi. Orman, oyuncularla tek tek ilgilenirken durumlarını da sordu. Başkan Orman'ın takımdaki yerli oyuncularla ise özel görüştüğü öğrenildi. Toplantının gündemi yerli futbolcuların bir süredir devam eden alacak problemiydi. Bu yönde çıkan haberlerle yerli oyuncuların alacak problemi kamuoyuna da yansırken Beşiktaş Başkanı'nın oyunculara ödeme sözü verdiği öğrenildi.
Yabancı oyunculara oranla alacakları konusunda daha fazla sıkıntıda olan Beşiktaşlı futbolcuların, Başkan ile yaptıkları görüşmede bu konuda dert yandıkları, Başkan Orman'ın da en kısa sürede hesaplarına gerekli ödemelerin yapılacağını belirttiği öğrenildi.
Kayserispor galibiyeti için takımı tebrik eden Beşiktaş Başkanı, elde ettikleri liderliği ilk yarı sonuna kadar devam ettirmelerini istedi. Futbolcular da Başkan'a bunun sözünü verdi.