Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben kendı resmımı attım adam hakkında geyık yapmadık ben orda kanıt sundum size resımlı vıdıo lu adam kanıtı olmadan sıfreler caldırdı demıs sıfrelerım aynıydı gıre bılıyorum her yere sunucusu kapalıydı onada putty gırememıs demıs ama panelden gırınce sunucu kapalı yazdı bunu turk modakı yetkılıler gordu sundum ama haksılıga degılde maddıyata onem verıldı buyukweb suclu bunu sızde bılıuyorsunuz orda yorum yapanlarda bunu dıyor sıze sız geyıge dokmusunuz dıyorsunuz bence sız ınsan gayırıyorsunuz soyleyın kac para harcamam lazım foruma oyle muamele gormemız ıcın yazık sımdı tum uyelıklerımı banlayın
Her üyeye eşit davranılıyor, size konuda soru sorulmuş ve cevap vermişsiniz bu aşamadan sonra konuyla ilgilenen Hosting Yöneticisi görevli arkadaş cevap yazana kadar beklemeniz gerekirdi(doğru bir sonuca varılması için) fakat siz başka bir üyenin konuya müdahele etmesi ile konu altından firmayı çekiştirmeye başlamış, özel hayattaki gizliliklerini ihlal ederek görüntülerini paylaşmısınız. Konuda sizin muhattap olmanız gereken; Hosting yöneticileri ve firmadır üyeler değil. Kendi resiminizi attığınızı söylemişsiniz fakat şuan silinen mesajlarda yazdığınız üzere firma çalışan veya sahibinin görüntüleri paylaşmışsınız. Forumumuzda bu tür paylaşımlar yasaktır.
Kuralları bilmiyorsanız dahi yine de konuyla ilgilenen Hosting Yöneticisi cevap yazana kadar beklemeniz gerekirdi.
Her iki tarafta bir birine karşılıklı hakaret ettiğinden dolayı ceza almış durumda. Ayrıca her iki tarafta bir birine karşılıklı olarak hakaret ettiğinden dolayı ceza almış durumda.
Kişi isteği ile üyelikleri banlamıyoruz eğer üyeliğinize girmek istemezseniz girmeyebiliriniz.