Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bu 2 Hileci Resmen kattaki 2 Mikrop gibi.
Bir günde ne kadar kat yaptıysam 2 side yapıştı .
Bide wall açıyorlar ve Azoya kadar Çıkartmıyorlar.
Bu 2 siz içinizden ne kdar gelirse o kadar saydıra bilrisiniz Ben burda onlara hakkettikleri kelimeleri yazıp forum uslubunu bozmak istemiyorum Rahat kule yaptırmıyorlar.
5. kattan sonra size artık yük olmaya başlıyor ve Azraile kadar çıkmanıza engel oluyorlar .
Resmen Hile ile Kule yapıyorlar.
Bizde yalan yok ..!
İşte Wall Hack Ss'Leri :
Bunada Wall Hack yok demeyin resmen adamlar Gözden kaybolcak görülemiyecek kadar uzaklaşıyorlar orda bekliyorlar.
Hatta Bazen wurup kenarlara geçip skill wuramadığımız için ifrit ediyorlar
1. Kada
2. SERVERGULU
Bu 2 (Ne derseniz artık) Velet hakkında çektiklerinizi sizde yazarsanız biraz daha bu veletlerin yüzünü kızartmış ban sürelerini hızlandırmış oluruz
Dipnot : Gözüme sokacka akdar hile yaparsanız böyle Ss alinirsiniz.
Bir günde ne kadar kat yaptıysam 2 side yapıştı .
Bide wall açıyorlar ve Azoya kadar Çıkartmıyorlar.
Bu 2 siz içinizden ne kdar gelirse o kadar saydıra bilrisiniz Ben burda onlara hakkettikleri kelimeleri yazıp forum uslubunu bozmak istemiyorum Rahat kule yaptırmıyorlar.
5. kattan sonra size artık yük olmaya başlıyor ve Azraile kadar çıkmanıza engel oluyorlar .
Resmen Hile ile Kule yapıyorlar.
Bizde yalan yok ..!
İşte Wall Hack Ss'Leri :
Bunada Wall Hack yok demeyin resmen adamlar Gözden kaybolcak görülemiyecek kadar uzaklaşıyorlar orda bekliyorlar.
Hatta Bazen wurup kenarlara geçip skill wuramadığımız için ifrit ediyorlar

1. Kada
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2. SERVERGULU
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu 2 (Ne derseniz artık) Velet hakkında çektiklerinizi sizde yazarsanız biraz daha bu veletlerin yüzünü kızartmış ban sürelerini hızlandırmış oluruz

Dipnot : Gözüme sokacka akdar hile yaparsanız böyle Ss alinirsiniz.
2. Ss'de sağ üstteki Mapda nickini göre bilrisiniz mapdan görebilmeniz imkansız.