NovaLst 1
NovaLst
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hiko'dan samimi açıklamalar

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Plendruel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 433

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HİKO’DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

image6.jpg

ESL ESEA Pro League’nin ikinci sezonu yaklaşıyor. Turnuvaya birinci sıradan katılacak olan Team Liquid’in başarılı oyuncusu Spencer “Hiko” Martin ile eslgaming.com turnuva hakkında bir röportaj yapmış. İşte o röportajın detayları:


Merhaba, ve bizimle konuşmayı kabul ettiğin için teşekkürler Spencer. ESL ESEA Pro League hakkında ne düşünüyorsun?


Hiko: Merhaba. Yeni bir ESL ESEA çevrimdışı finallerine katılacağım için çok mutluyum. Bunun, uzun zamandan beri gerçekleşen turnuvaların en iyisi olacağını düşünüyorum.


Normal sezonu Kuzey Amerika bölgesinde, Luminosity Gaming’in önünde birinci olarak bitirdiniz. Bunu Kaliforniya’da tekrarlayabileceğinizi düşünüyor musun?


Hiko: Takımımız, çok yeni ve tecrübesiz bir takım. Çevrimdışı bir turnuva yaklaşırken takımımdaki herkes bunu düşünüyor. İki oyuncumuz, nitr0 ve EliGE, üniversitelerinin yarıyıl tatilini yeni bitirdiler. Çevrimiçi turnuvalarda aldığımız sonuçları LAN turnuvalarına taşıyabilmek için çok uğraşıyoruz. Ve bence doğru yoldayız.


Geçmiş sonuçlara baktığımda Luminosity’nin çevrimdışı turnuvalarda çok iyi olduğunu görüyorum. Kendileri geçtiğimiz haftasonu FACEIT finallerinde üstün bir başarı gösterdiler. Bu performanslarına devam ederlerse ESL ESEA’da her takımı alt edebilirler.


Geçtiğimiz sezonla karşılaştırıldığında siz ve Conquest Luminosity’nin yerini aldınız gibi duruyor. Ve Cloud 9 takımı da ilk 4’e girmeyi başardı. Şimdi üst sıralar için daha büyük bir kavga ve mücadele olacağını söyleyebilir misin?


Hiko: Şimdiki ve aktif olduğum önceki yıllardaki Amerikan bakış açısını karşılaştırmak çok garip. Önceden 2 büyük takım vardı ve diğer bütün takımlar bizim altımızda üçüncü ve dördüncü sıra için yarışırlardı. Fakat şimdi Kuzey Amerika bölgesinde daha fazla takım var ve hepsi de herkesi yenebilecek kadar iyi.


Şunu söylemeliyim ki Cloud9’un hem CEVO hem de ESEA finallerine katılabiliyor olması beni çok şaşırttı. Belki de “sgares”in takımdan ayrılması Cloud9’a büyük avantaj sağlamıştır.


Şunu söyleyebilirim ki Kuzey Amerika’nın en iyi takımları Liquid, Cloud9, Luminosity, CLG ve Conquest. Ayrıca ilan edebilirim ki benim takımım bugün hepsini yenebilecek kapasitede.


ESL: DreamHack Winter 2015 esnasında Team Solo Mid tarafından çok sert bir şekilde yenilgiye uğratıldınız. ESEA’da onlarla karşılaşmak ister miydin?


Hiko: Evet onlara 16-0 yenildik. Bu, kağıt üstünde gözüken sonuç. Ama maça detaylı baktığınızda, bence bizim 10 roundumuz var. İlk killi aldığımız, fakat sonrasında roundu kapatamadığımız çok oldu. O maçta her şey bizim aleyhimize gelişti. Örneğin tek kişi kalan rakibe karşı round vermemiz, pozisyonlara girebilmek için geç kalmamız ve benzeri şeyler. Ama bu hataları tekrar yapacağımızı düşünmüyorum. Onlarla karşılaşmamızın bence bir sakıncası yok. Eğer biz A grubunda onlar da B grubunda olursa Play-Off’larda karşılaşabiliriz.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst