Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
â¥â£ââ¢â¤
APOSTOK l l HOŞGELDİNİZ
Her Yoruma + Rap Verilmektedir .
Bir Çok Arkadaşımız Packım Bozuldu Vs. Cümlelerle Cevap Arıyor Benden Onlara Yanıt !
Arkadaşlar UnEPK Kullanmayınız Packlarınızı Bozmaktadır .
PEKİ ;
Eternexus İndir ! Eternexus Nasıl Kullanılır?
![]()
1 - Öncelikle Vereceğim Linkten Eternexus İndirelim .
2 - Programı Masaüstüne Çıkartalım .
3- Hangi Packı Düzenleyecekseniz [Root ] Çıkardıgınız klasörün İçine Atıyorsnz .
4 - Attıktan sonra Klasör İçindeki "Eternexus" Adlı dosyayı Açalım .
5- File > Extract Archive > Düzenlenecek epk veya eix dosyası(root,locale) v.b hangi dosyayı düzenleyecekseniz!
İçerisinde çeşitli düzenlemelerinizi yaptıktan sonra paketleme işlemi geldi !
6) Programdan " File > Pack Archive " yapıyorsunuz. Düzenlenecek Klasör adı çıkacak ona bir kere tıklayıp klasör seç yapın. Daha sonra Paketleme işlemi yapılacaktır !
WİNDOWS-8'de Çalışmayı Durdurdu Hatası Alanlar;
--------------------------------------------------------------------------------
eternexus.exe sağ tıklayın. "UYUMLULUK SORUNU GİDER" yapın. Önerilen ayarları kullanın. Tarama yaptıktan sonra; YÖNETİCİ olarak çalıştırınız. Düzelecektir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotalde 1 adet Önemsiz Bişiy Çıkmaktadır . İstemeyen İndirmesin . Googleden İndirsin .Bende Oradan aldım zaten .
Arkadaşlar Apostok arkadaşımızın anlatımı ile çoğu kişi sorunlarını gidermiş ama ben Windows 8 Kullanıyorum 1 aydan fazladır yapamadım İçime dert olmuştu. Sonunda Çözümünü Buldum Eternexus dosyasını C:\Program Files (x86) içerisine atın ve çalıştırın.Ama Klasörün adı mutlaka Eternexus olsun. Sorun ortadan kalkacaktır.İyi Forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Günceldir.
Alaka yok turkce kelime yapmican ornek Ç kullanmican buyuk İ kullanmican eternexsus ingilizcede olmayan kelimeleri tanimiyor
Alaka yok turkce kelime yapmican ornek Ç kullanmican buyuk İ kullanmican eternexsus ingilizcede olmayan kelimeleri tanimiyor
Onu sonradan bende fark ettim. Ama anlattığımla aynı kapıya çıkıyor. Yorum için teşekkürler
Onu sonradan bende fark ettim. Ama anlattığımla aynı kapıya çıkıyor. Yorum için teşekkürler
Adi siz eternexsus olsun demissiniz illa bnde onu acikladim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)