farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Eternexsus Çalışmayı Durdurdu Çözüldü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan piskozkatil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

◥◣◆◢◤

APOSTOK l l HOŞGELDİNİZ
Her Yoruma + Rap Verilmektedir .

Bir Çok Arkadaşımız Packım Bozuldu Vs. Cümlelerle Cevap Arıyor Benden Onlara Yanıt !

Arkadaşlar UnEPK Kullanmayınız Packlarınızı Bozmaktadır .

PEKİ ;

Eternexus İndir ! Eternexus Nasıl Kullanılır?

DSAD.png

1 - Öncelikle Vereceğim Linkten Eternexus İndirelim .

2 - Programı Masaüstüne Çıkartalım .

3- Hangi Packı Düzenleyecekseniz [
Root ] Çıkardıgınız klasörün İçine Atıyorsnz .

4 - Attıktan sonra Klasör İçindeki "Eternexus" Adlı dosyayı Açalım .

5-
File > Extract Archive > Düzenlenecek epk veya eix dosyası(root,locale) v.b hangi dosyayı düzenleyecekseniz!

İçerisinde çeşitli düzenlemelerinizi yaptıktan sonra paketleme işlemi geldi !

6) Programdan " File > Pack Archive " yapıyorsunuz. Düzenlenecek Klasör adı çıkacak ona bir kere tıklayıp klasör seç yapın. Daha sonra Paketleme işlemi yapılacaktır !

WİNDOWS-8'de Çalışmayı Durdurdu Hatası Alanlar;
--------------------------------------------------------------------------------
eternexus.exe sağ tıklayın. "UYUMLULUK SORUNU GİDER" yapın. Önerilen ayarları kullanın. Tarama yaptıktan sonra; YÖNETİCİ olarak çalıştırınız. Düzelecektir

Virüstotalde 1 adet Önemsiz Bişiy Çıkmaktadır . İstemeyen İndirmesin . Googleden İndirsin .Bende Oradan aldım zaten .

Arkadaşlar Apostok arkadaşımızın anlatımı ile çoğu kişi sorunlarını gidermiş ama ben Windows 8 Kullanıyorum 1 aydan fazladır yapamadım İçime dert olmuştu. Sonunda Çözümünü Buldum Eternexus dosyasını C:\Program Files (x86) içerisine atın ve çalıştırın.Ama Klasörün adı mutlaka Eternexus olsun. Sorun ortadan kalkacaktır.İyi Forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri