- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TÜRKAY SURAM ILE ÇÖLDE VS ATIYORUM SAVASICMIDA AFK BIRAKIYORUM VE SAVASCIM AFK KALIYOR DIE SINIRISZ BAN ATIYORSUN BEN KUFUR ETMEMISIM ÇALMAMISIM ETMEMISIM SIZLERE BI HAKERETDE BULUNMAMISIM SADECE AFK BIRAKDIM SURAM ILE VS ATIYORUM DIE SIZIN SAÇMA SAPAN KURALLARINIZ VAR BÖLE BI KURAL VARSA BASTAN ACIKLAYIN VEYA UYARI AMACLI 10 15 GUN BAN ATIN 15 GUN BAN ATMISTINIZ BEKLEDIM SUANDA SICIL TEMIZ DEIL VE SINIRSIZ BAN VAR BÖLE Bİ SAÇMALIK OOLMAZ KAÇ SENEDIR OYNUYORUM SENIN VE EKIBININ SAÇMA SAPAN İŞ YAPMASINDAN SIKILDIM ARTIK BIRAZ MANTIKLI OLUN AFK KALDI DIE SINIRSIZ BAN ATMAYA HAKKINIZ YOK SÖLE DEVAM EDER BENDE BIRAKICAM BENLE BERABER DAHA KAÇ KİŞİ BIRAKICAK BENIM SAVASCIM GIBI KAÇ KİŞİNİN HESAPLARI BU SEKILDE KAPATILDI ALIDAYI ZIVANA VB KİŞİLER BENLE BERABER KAÇ KİŞİYE SINIRSIZ ATTIN OYUNDA OYUNCU YOK SATEN AZ SEN BIDE BUNA RAGMEN GEREKSIZ SEYLER ICIN SINIRSIZ BAN ATIYORSUN BU SAÇMALIGA BI SON VERILIP HESAPLARIN TEKRARDAN AÇILMASINI ISTIYORUM 
KAPATILAN HESABIMIN ADI :J3yDoGuKaN71

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu konuyu bence destek bölümüne atsaydınız size daha iyi yardımcı olunacaktı. Geçmiş olsun dileklerimi sunarım size. Sevgilerle...
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Destek bölümüne attım fakat destek bölümüyle ilgilenen arkadşlar cevap yazmadıkları ıcın buradan konu açmak zorundda kaldım TÜRKAY beyde yardımcı olsa bu konu hakkında sevınıcem kaç yıldır oynuyorum bana yapılan bu haksızlık hiç doğru birşey deil :s
- Konular
- 59,190
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,300
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,454
- DevLira
- 234
TÜRKAY SURAM ILE ÇÖLDE VS ATIYORUM SAVASICMIDA AFK BIRAKIYORUM VE SAVASCIM AFK KALIYOR DIE SINIRISZ BAN ATIYORSUN BEN KUFUR ETMEMISIM ÇALMAMISIM ETMEMISIM SIZLERE BI HAKERETDE BULUNMAMISIM SADECE AFK BIRAKDIM SURAM ILE VS ATIYORUM DIE SIZIN SAÇMA SAPAN KURALLARINIZ VAR BÖLE BI KURAL VARSA BASTAN ACIKLAYIN VEYA UYARI AMACLI 10 15 GUN BAN ATIN 15 GUN BAN ATMISTINIZ BEKLEDIM SUANDA SICIL TEMIZ DEIL VE SINIRSIZ BAN VAR BÖLE Bİ SAÇMALIK OOLMAZ KAÇ SENEDIR OYNUYORUM SENIN VE EKIBININ SAÇMA SAPAN İŞ YAPMASINDAN SIKILDIM ARTIK BIRAZ MANTIKLI OLUN AFK KALDI DIE SINIRSIZ BAN ATMAYA HAKKINIZ YOK SÖLE DEVAM EDER BENDE BIRAKICAM BENLE BERABER DAHA KAÇ KİŞİ BIRAKICAK BENIM SAVASCIM GIBI KAÇ KİŞİNİN HESAPLARI BU SEKILDE KAPATILDI ALIDAYI ZIVANA VB KİŞİLER BENLE BERABER KAÇ KİŞİYE SINIRSIZ ATTIN OYUNDA OYUNCU YOK SATEN AZ SEN BIDE BUNA RAGMEN GEREKSIZ SEYLER ICIN SINIRSIZ BAN ATIYORSUN BU SAÇMALIGA BI SON VERILIP HESAPLARIN TEKRARDAN AÇILMASINI ISTIYORUM
Merhaba
Çölde savaş bölgesinde afk kalmak yasak nedeni ise haksız kazanç elde etmek adı üstünde savaş bölgesi savaşıp dereceyi elde etmelisiniz , bununla ilgili detaylı uyarı oyundan yapıldı ve bu kural ihlalini işleyen hesaplar sunucudan uzaklaştırıldı geçmiş olsun.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim tmm haklı olabılırsız ama ben 6 yılı gecıktır oynuyorum ve bole bı kuralı hıc duymadım yenı gelen bi kural ne oyun ıcınde nede oyun dısında hıc bır sekılde uyarılmadım ve ben haksız kazanc kazanmak ıcın deıl orada savas oldugu ıcın savascımı oldurmesınler dıe kenarda bıraktım sura hesabım ıle savasa katıldım 10 15dk savas surdu ben bole bı kural oldugunu bılseydım ben salak deılım orada o hesabı afk bırakayım banlancanı bıle bıle neden afk bırakıyım sence mantıklımı ben kımseye kural yok dmeıyorum kural vardır yasaktır eyw ama bılmıyordum en azından uyarı amaçlı 10 15 gun atabılırlerdı 2 inci kez takrarlanırsa sınırsız ban atabılırlerdı sesım cıkmazdı ama bilmedigim bi konu hakkında dırek sınırsız yedım oyunda kaç kişi var ana bacı sovuyorlar hırsızlık yapanı var onlar bıle bole anıında banlanmıor ben anlamadım yanı saten açılmazsa savascı tum hesaplarımı satıp oyunu bırakıcam saten oyunda adam yok bıde bole seyler ıcın uyarı yapılmadan dırek sınırsız ban atarlarsa oyunda adam kalmaz bende bırakıcam böle devam ederse daha kaç kişi bırakıcak yonetım bıraz mantıklı hareket etse hıc sorun yok 6 yılı geckındır oyna adamlar uyarı yapmadan bı tuşla sınırsız atsınlar doğru bırsey deıl türkayda bu konu hakkında ılgılense çok ıyı olur....