- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
türkay RepLiCanT ben değilim yakup adında arkadaşım dün item almak için charına girdigim için benimde ip gözükmüş istersen kanıtlarım bunu özelden mesaj at Allah aşkına saçmalamayın büyük bi yanlış anlaşılma var lütfen çöz bu problemi.
Yanlış anlaşılma var ama hala yardım eden yok, ayıptır türkay suçsuz yere hesabıma giremiyorum
Yanlış anlaşılma var ama hala yardım eden yok, ayıptır türkay suçsuz yere hesabıma giremiyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
türkay RepLiCanT ben değilim yakup adında arkadaşım dün item almak için charına girdigim için benimde ip gözükmüş istersen kanıtlarım bunu özelden mesaj at Allah aşkına saçmalamayın büyük bi yanlış anlaşılma var lütfen çöz bu problemi.
şöğle bir söz vardır ----Kurunun yanında yaşta yanar---- bu tam senlik bi dava olmuş ne işin vardı adamın çarında girmeseydin

- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yav adam arkadaşım benim
hesabınada item aktarmaya girmiştim ondan bana item alıcaktım aldım çıktım sonra o girdi efsun botu satılır yazmış onu banladı onla birlikte benide banladı saçmalık yemin ediyorum ipler karıştı heralde
türkaya diyom cevap vermiyor çok sorumsuzluk var @Shorty; artık bi yardım etsen kardeşim dün geceden beri yardım etmiyosun
hesabınada item aktarmaya girmiştim ondan bana item alıcaktım aldım çıktım sonra o girdi efsun botu satılır yazmış onu banladı onla birlikte benide banladı saçmalık yemin ediyorum ipler karıştı heralde
türkaya diyom cevap vermiyor çok sorumsuzluk var @Shorty; artık bi yardım etsen kardeşim dün geceden beri yardım etmiyosun
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)