kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkay acil bak replicant ben degilim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkaziz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 495

darkaziz22

Level 3
TM Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

türkay RepLiCanT ben değilim yakup adında arkadaşım dün item almak için charına girdigim için benimde ip gözükmüş istersen kanıtlarım bunu özelden mesaj at Allah aşkına saçmalamayın büyük bi yanlış anlaşılma var lütfen çöz bu problemi.

Yanlış anlaşılma var ama hala yardım eden yok, ayıptır türkay suçsuz yere hesabıma giremiyorum

Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Son düzenleme:
türkay RepLiCanT ben değilim yakup adında arkadaşım dün item almak için charına girdigim için benimde ip gözükmüş istersen kanıtlarım bunu özelden mesaj at Allah aşkına saçmalamayın büyük bi yanlış anlaşılma var lütfen çöz bu problemi.

Yanlış anlaşılma var ama hala yardım eden yok, ayıptır türkay suçsuz yere hesabıma giremiyorum

şöğle bir söz vardır ----Kurunun yanında yaşta yanar---- bu tam senlik bi dava olmuş ne işin vardı adamın çarında girmeseydin :D

yav adam arkadaşım benim :D hesabınada item aktarmaya girmiştim ondan bana item alıcaktım aldım çıktım sonra o girdi efsun botu satılır yazmış onu banladı onla birlikte benide banladı saçmalık yemin ediyorum ipler karıştı heralde :D türkaya diyom cevap vermiyor çok sorumsuzluk var @Shorty; artık bi yardım etsen kardeşim dün geceden beri yardım etmiyosun

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri