- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhaba sevgili adminim.... oyunu büyük bir keyifle oynuyorken yaklasık 1 aydır giremedim bazı sebeplerden.. sonra geçen gün bir girdim ki karakterlerim silinmiş .... bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinecegim ... kullanıcı adım : ejderkulesi1 bu kullanıcı adımdaki karakterlerim yok çara girdigimde direk karşıma karakter oluştur seçeneği geliyor... 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
x8tr yazarak olmadı sevgili admin... ejderkulesi1 adlı kullanıcı adımdaki karakterlerden birinin adı ejderkulesi idi ... fakat bi yan çarımdaki silinmiş karakterlerin isimlerini tam hatırlayamıyorum .. o silinmiş krkter adlarına nereden ulaşıp size iletebilirim ?
Ejderkulesi isimli karakteriniz hesap adı rockytolga10x8tr dir ve tolga_93.12@windowslive.com eposta adresine bağlıdır.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
merhaba sevgili adminim.... oyunu büyük bir keyifle oynuyorken yaklasık 1 aydır giremedim bazı sebeplerden.. sonra geçen gün bir girdim ki karakterlerim silinmiş .... bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinecegim ... kullanıcı adım : ejderkulesi1 bu kullanıcı adımdaki karakterlerim yok çara girdigimde direk karşıma karakter oluştur seçeneği geliyor...![]()
Hesap adınızın sonuna x8tr ekleyip girmeyi denermisiniz?
Eğer bu şekilde hesabınıza ulaşamazsanız karakterleriniz Nicklerini söyleyin hesabınızı bulalım karakter silinme gibi bir olay yaşanmıyor çünkü
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
x8tr yazarak olmadı sevgili admin... ejderkulesi1 adlı kullanıcı adımdaki karakterlerden birinin adı ejderkulesi idi ... fakat bi yan çarımdaki silinmiş karakterlerin isimlerini tam hatırlayamıyorum .. o silinmiş krkter adlarına nereden ulaşıp size iletebilirim ?
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Ejderkulesi isimli karakteriniz hesap adı rockytolga10x8tr dir ve tolga_93.12@windowslive.com eposta adresine bağlıdır.
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sevgili admin bu oyuncuda yapıldığı gibi bende yapılmadı böyle birşey ve ben kullanıcı adımı karakterimi de söyledim karakter ismimide ama ne mail adresim verildi nede kullanıcı adım lütfen yardımcı olurmusunuzEjderkulesi isimli karakteriniz hesap adı rockytolga10x8tr dir ve tolga_93.12@windowslive.com eposta adresine bağlıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)