Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

karakterim silinmiş ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolgabalboa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 990

tolgabalboa

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba sevgili adminim.... oyunu büyük bir keyifle oynuyorken yaklasık 1 aydır giremedim bazı sebeplerden.. sonra geçen gün bir girdim ki karakterlerim silinmiş .... bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinecegim ... kullanıcı adım : ejderkulesi1 bu kullanıcı adımdaki karakterlerim yok çara girdigimde direk karşıma karakter oluştur seçeneği geliyor... :frown::frown::frown::frown:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

x8tr yazarak olmadı sevgili admin... ejderkulesi1 adlı kullanıcı adımdaki karakterlerden birinin adı ejderkulesi idi ... fakat bi yan çarımdaki silinmiş karakterlerin isimlerini tam hatırlayamıyorum .. o silinmiş krkter adlarına nereden ulaşıp size iletebilirim ?

Ejderkulesi isimli karakteriniz hesap adı rockytolga10x8tr dir ve tolga_93.12@windowslive.com eposta adresine bağlıdır.
merhaba sevgili adminim.... oyunu büyük bir keyifle oynuyorken yaklasık 1 aydır giremedim bazı sebeplerden.. sonra geçen gün bir girdim ki karakterlerim silinmiş .... bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinecegim ... kullanıcı adım : ejderkulesi1 bu kullanıcı adımdaki karakterlerim yok çara girdigimde direk karşıma karakter oluştur seçeneği geliyor... :frown::frown::frown::frown:

Hesap adınızın sonuna x8tr ekleyip girmeyi denermisiniz?

Eğer bu şekilde hesabınıza ulaşamazsanız karakterleriniz Nicklerini söyleyin hesabınızı bulalım karakter silinme gibi bir olay yaşanmıyor çünkü

x8tr yazarak olmadı sevgili admin... ejderkulesi1 adlı kullanıcı adımdaki karakterlerden birinin adı ejderkulesi idi ... fakat bi yan çarımdaki silinmiş karakterlerin isimlerini tam hatırlayamıyorum .. o silinmiş krkter adlarına nereden ulaşıp size iletebilirim ?

Ejderkulesi isimli karakteriniz hesap adı rockytolga10x8tr dir ve tolga_93.12@windowslive.com eposta adresine bağlıdır.

sevgili admin bu oyuncuda yapıldığı gibi bende yapılmadı böyle birşey ve ben kullanıcı adımı karakterimi de söyledim karakter ismimide ama ne mail adresim verildi nede kullanıcı adım lütfen yardımcı olurmusunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri