Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ücretli olarak satılan birşeyi ücretsiz paylaşmak wareze düşürmek yasak değil mi
ücretli olarak satılan birşeyi ücretsiz paylaşmak wareze düşürmek yasak değil mi
başkasının olduğu ne malum belki bende sourcesi var.
başkasının olduğu ne malum belki bende sourcesi var.
farklı bi bakış açın var sonuçta bunu yapan sen değilsin yapan kişi satışa sunmuş bunu senin ücretsiz olarak dağıtman wareze girmiyor mu ve bu forumda yasak değil mi? yanlış biliyorsam aydınlat beni
farklı bi bakış açın var sonuçta bunu yapan sen değilsin yapan kişi satışa sunmuş bunu senin ücretsiz olarak dağıtman wareze girmiyor mu ve bu forumda yasak değil mi? yanlış biliyorsam aydınlat beni
ozaman şikayet et benim umrumda olmaz eğer aykırı bir durum varsa bu konu 2 gündür açık onu ben değil yöneticilerin düşünmesi lazım.
ozaman şikayet et benim umrumda olmaz eğer aykırı bir durum varsa bu konu 2 gündür açık onu ben değil yöneticilerin düşünmesi lazım.
orayı geç bir insanın emeği var paylaşmak hoşunamı gidiyor biri senin gameni paylaşsa nasıl olur emeğe saygı biraz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)