Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar,
Büyük bir proje düşünüyoruz metin2 için bu projede hiç bir serverde göremeyeceğiniz yeni npc ler yeni moblar yeni bosslar ve maplar olacaktır.Hatta bu bahsettiğim eklentilerden bazıları elimde mevcut kadroyu tamamladıktan sonra bu projeye herkez bir işin ucundan tutarak başlayacak.Herkezin görevi olacak hergün en az 3 saatini ayırabilecek bu konuya.
Fazla uzatmadan aradığım özelliklerden bahsedeyim,
GM Arıyorum
Sunucu Adı : ZaferMetin2
Yaş Sınırlaması : +18
İstediğiniz Günlük Online Süre : +3
Aradığınız Özellikler : Grafiker,Coder,Python,Source,Quest ve Oyun içi profesyonel destek verebilecek Arkadaşları arıyorum.Saydığım özelliklerden 1 tanesine dahi sahipseniz bana yeter zaten kadro 6 kişiden oluşacaktır.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : scandaldede_ugur
Projedeki ek bir düşünceyi söyliyeyim,
Level başlangıcı 55 bitiş 125 olacaktır.
Server orta emek olacak, fakat bol bol eklentiler değişik görseller değişik moblar ve değişik itemler olacaktır.
Servere nesne market kurulucaktır.EDİT SATIŞI olmayacaktır fakat dönüşüm itemleri, hilal yüzüğü, Yang satışı ve bir çok yenilik satılıcaktır.
Satılan her eşya serverin iyiliği için harcanacaktır eğer çok satış olursa bu proje üstünde emeği geçen herkeze payı verilecektir.
Kısaca serveri tanıttım ayrıntılar için skype adresimi ekleyebilirsiniz.
NOT: Her ekleyeni projeye alınacak diye birşey yok bilgisi ölçülücek, saygısına bakılıcak ona göre kişiye bildirilicektir.
İyi Forumlar...
Moderatör tarafında düzenlendi:
slamun aleykum Arkdşım sw ne Reklamcı Olark Ve Sw Hankında Bilgime Dayanarak Gm Lige Başvuruyorum kabul edrseniz emrah.kursun013@gmail.com ekleyin msj atın dönerim size iyi günler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)