kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pelin Melek Aslan - Developer Mevzusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alahomora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SANA BU YETKIYI KIM VERDI BENIM ADIMI KULLANIYORSUN @admin; @dazu;
Bir daha benim ile alakalı sey yazılırsa ben gereklı vıdeo acık sekılde yapıcam bakalım ozaman neler oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
açık mert gazetesi diyor Allah ım yarabbim gazete ile videonun ne alakası olabilir ki düşünmeden konuşma :D ayrıca üstüme alınmadım hiç bir şey sen buralarda harcanıyon

açık mert gazetesi diyor Allah ım yarabbim gazete ile videonun ne alakası olabilir ki düşünmeden konuşma :D ayrıca üstüme alınmadım hiç bir şey sen buralarda harcanıyon

Üstünüze alınmıyorsanız problem yok :)

SANA BU YETKIYI KIM VERDI BENIM ADIMI KULLANIYORSUN @admin; @dazu;
Bir daha benim ile alakalı sey yazılırsa ben gereklı vıdeo acık sekılde yapıcam bakalım ozaman neler oluyor

Bu kadar kasmanıza gerek yok efenim forumda olup bitenler hakkın da mizaha döküyorum sadece birdaha adınızı konularım içerisine almıyorum oldu bitti :)

Üstünüze alınmıyorsanız problem yok :)

Bu kadar kasmanıza gerek yok efenim forumda olup bitenler hakkın da mizaha döküyorum sadece birdaha adınızı konularım içerisine almıyorum oldu bitti :)
En yakın Zamanda Bende Sıze Forumda Olan Biteni Acık Ve Net sekılde Anlatıcam Dert Etmeyin :) yakında Sinemalarda :D

biraz da ben dövsem :p Q:WEQ:WEQW:E:QWE:QWE: çok iyi ya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri