- Konular
- 6
- Online süresi
- 12h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben hileyi buldum aslında hilenin çalışması doğru injectör ile doğru dll kombinasyonunu bulmak overcf.dll ile perx injectörü bi,rlikte kullanırsak oluyor ama ...................... bir sorun var oyuna giriyorum bazen düzgün çalışıyor bazende disconnect from server-disconnect map info hataları ağzınızın tadını bozuyor bilen birileri gelipte şunu düzeltirse tadından yinmez
(bu arada hileyi f2-wallhack f3-f4-f5f-f6 şeklinde açarsınız f3-f4-f5-f6 pek işinize yaramaz) birisi gelip şu hataları çözsün lütfen + rep ve yorumlarınızı eksik etmeyin SABİT PLS

(bu arada hileyi f2-wallhack f3-f4-f5f-f6 şeklinde açarsınız f3-f4-f5-f6 pek işinize yaramaz) birisi gelip şu hataları çözsün lütfen + rep ve yorumlarınızı eksik etmeyin SABİT PLS
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
o Hileyi Kim Paylasti : Desdes
Desdes Simdi Nerde : Banlandi
Hatayi Düzeltebilen Biri varmi : yok
ee ne yapmayi düsünüyorsn eğer o hileyi paylasabilrsen iyi olr cünkü editledi desdes o konuyu ...
Desdes Simdi Nerde : Banlandi
Hatayi Düzeltebilen Biri varmi : yok
ee ne yapmayi düsünüyorsn eğer o hileyi paylasabilrsen iyi olr cünkü editledi desdes o konuyu ...