HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu bir lonca tanıtımı değil dostlar. Emekçi arkadaşlar bilirler ki yaklaşık 1.5 aydır adam akıllı oynayacak oyun bulamıyoruz girdiğimiz server kapanıyor veya elvan v.b gibi oyunlarda herşey türk gibi paraya bağlı siz uykusuz kalıp gözleriniz morarıncaya dek item yapıcam dönüşüm yapıcam kasıcam diye uğraşıyosunuz elin oğlu bastırıyo parayı alıyo dönüşümü bu gibi olaylardan cidden sıkıldım Metin2 factory isminde bir oyun var arkadaşlar
Sitesi:
Tanıtım (Sayılır
):
Oyun bildiğiniz emekler gibi değil Türkten çokta bi farkı yok sadece günlük ep geliyor epe para vermek zorunda değilsiniz (Bana türk oyna madem öyle diye nutuk çekmeyin rica ediyorum
Oyunun ortalama 300 500 online gibi bir online sayısı var oyun malesef ingilizce oyüzden buraya bu konuyu açıyorum (Eski wom2ciyim ama wom2de bitti singapur desen allak bullak o yüzden) bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama tabiki tek başıma nekadar oynayabilirim oyüzden kendime dost arkadaş arıyorum yardım için değil muhabbet edecek kanka şunu yapalım bunu edelim bugün diyecek birini arıyorum kısaca ilgilenen arkadaşlar bana forumdan veya RC:119 51 468 ulaşabilirler
Pek umudum yok ama 5 6 kişi olursak lonca kurabiliriz
Sitesi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tanıtım (Sayılır
):Oyun bildiğiniz emekler gibi değil Türkten çokta bi farkı yok sadece günlük ep geliyor epe para vermek zorunda değilsiniz (Bana türk oyna madem öyle diye nutuk çekmeyin rica ediyorum

Oyunun ortalama 300 500 online gibi bir online sayısı var oyun malesef ingilizce oyüzden buraya bu konuyu açıyorum (Eski wom2ciyim ama wom2de bitti singapur desen allak bullak o yüzden) bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama tabiki tek başıma nekadar oynayabilirim oyüzden kendime dost arkadaş arıyorum yardım için değil muhabbet edecek kanka şunu yapalım bunu edelim bugün diyecek birini arıyorum kısaca ilgilenen arkadaşlar bana forumdan veya RC:119 51 468 ulaşabilirler
Pek umudum yok ama 5 6 kişi olursak lonca kurabiliriz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)