mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Rezilligin Bu kadarı ! RebeLTM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasfas1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar OutLawZ Loncası ile Savas yapıyorduk. 20-5 Yeniyordk.Herkez SAvasdan cıktı ben ve RebelTm Kaldik. Fakat o beni ben onu kesemiyordum.
Pc de 3 char acık pazar char v.s ama onları atmıyor seride benim çarı oyundan atıyordu.gm yada baska bi olayla destek alarak beni habire oyundan attırdı ve sonunda savasda tek kalarak 20-5 bi sonuçla savasi kazandilar.Bu kadar yüzsüz biri olamaz bi insan... Diger chari oyundan atmıyorken her girdigimde neden Savasdaki charı oyundan atıyordu ?

Kazandik die övünürsüz simdi siz...

1.Ben seni çok rahat keserim bunu kafana sok,
2.Dünde aynısını yaptınız,Savaş bugta kaldı sizin yüzünüzden karakterlerde bugta kalır yakında,
3.Benim anlım ak,oyundaki gmlerle vs. kimse ile ticket haricinde irtibatım olmadı,
4.Her zaman yaptığımız birşey için niye övünelim ki ?

MMoMT2'de Suan GM Chari Bulunan 3 Kisi Var.

[SGM]iNcuBuSs
[TL]MajeziK
[TL]karsiyakali

iNcuBuSs Tatilde. MajeziK Islerinden Dolayi Giremior. Ki Bu Yuzden Gorevini Ben Devraldim.karsiyakali[admin] Adamcagiz Hem Isinde Calisior, Hem Forumlari Ile Ilgilenior, Hem Odemebildirimlerini Okuyup; Banka Hesabindan Kontrol Edior.

Bu Durumda Soz Konusu Olan 3 Kisininde Bole Birsey Yapmasi Mumkun Degil...

Kaldi ki Bir GM'in Bole Bos Isler Icin Ayiricak Vaktide Yok...

Dün 70-40 Sizi Yeniyorduk Savasa Girdi Diye DarkLosc Diye Bi Adamı Attınız Savas Bugda Kaldı :( Savas ta 1 Ben Kaldım Savas Bugda Oldugundan Dolayı Bitmedi..Cıktım 70 40 Oldugu Halde Atrols Kazandı Dedi Sesimizi Cıkarmadık Rebelin Dedigi Gibi Her zaman Yaptıgımız Sey Ama Sizin Acınız Büyük Sanırm Büyütüyosunz :)

Enes o zman Durup duruken neden her girisimde oyundan atıyor - oysaki pazar charını hıc oyundan atmıyor anlamış deiLim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri