HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@erdemk50 hocam bağlanıyorsun deyip kalıyor lazım olan libleri atarmısın
eklenir tabi ayrıca lib gerekmez
daha önce bu filese ekledim paylaşırken kaldırdım
eklemek kullanana kalmış
Kardeş Giriş işlemi yapılıyor diyor öyle kalıyor herşey sorunsuz daha önceki konuda verdiğin libleri attım
/usr/lib
/usr/lib32
/usr/local/lib
bütün lib klasörlerine attım ama yinede Giriş İşlemi Yapılıyor diyor öyle kalıyor.
aynı sorun varKardeş Giriş işlemi yapılıyor diyor öyle kalıyor herşey sorunsuz daha önceki konuda verdiğin libleri attım
/usr/lib
/usr/lib32
/usr/local/lib
bütün lib klasörlerine attım ama yinede Giriş İşlemi Yapılıyor diyor öyle kalıyor.
* http://www.turkmmo.com/c-c-python/3258428-koy-gardiyani-hiperaktivite-rahatsizligi-cozumu-dr-10.html
* Metin kestikten sonra ışınlanmıyorsa quest sorunlu olabilir
hocam köy gardiyanını kaldırmak için filesin içinde normalde usr/game/db de mob_proto.txt olması lazım ancak cores/db de de yok files gamesinde hiç bir yerde yok nasıl düzelticez ?
Kardeş Giriş işlemi yapılıyor diyor öyle kalıyor herşey sorunsuz daha önceki konuda verdiğin libleri attım
/usr/lib
/usr/lib32
/usr/local/lib
aynı sorun var
buyrun
lib32 klasörü full
/usr/ a atın
puttyden
cd /usr/
tar zxvf lib32.tar.gz yazın
eksik libler giderilir
FreeBsd 9.2 için sadece
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)