ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hunk İÇİN ONERILERIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Westlers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 266

Westlers

Level 1
Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oncelikle kimse şu konu altina onerilerinizi yazabilirsiniz v.b seyler yazmasin :)

1-Lv siniri 120 olabilir (yogun istek var)
2-Zirhlardan kirmizi efeckler kalkabilir
3-zemin gorunumu olarak eski haline gelmesi daha iyi olabilir (yeni gorunusu kimse begenmedi malesef)
4-oyuna Gm alina bilir
5- Oyuna Gmlerin daha fazla ilgi gostermesi (4.de dedigim gibi Gm alimi yapilarak olabilir ancak :)
6-eventlerin sık sekilde yapilmasi
7-cesitli reklamlar verilmesi v.s

Elym2 Hunkun iyi bi hale gelmesini bizde iatiyoruz ama sizinde biraz caba gostermeniz lazim dediklerimi sadece ben demiyorum oyundaki arkadaslarimin istegi dogrultusunda yazdim ozellikle Lv siniri ve zirhtaki efeklerin sade TR tipi bi gorunum olmasi bizim icin daha iyi olur bu istegi uzun zamandir istiyoruz GM alimlarinin baslamasini ve gorunum olarak eski haline donmesi daha guzel ve zevk katacaktir yeni halini kimse sevmedi :) dedigim gibi oneri ve goruslerinizi link atip orda paylasabilirsiniz vs seylerle gelmeyin dibe calismalarimiz devam ediyor en kisa surede flan filan demeyin Hunkun iyiligi icin biraz capa gostermenizi onemle rica ediyorum iyi oyunlar. !

#DirenHUNK

Katılıyorum:smile:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri