Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler adım köksal
Şimdi konuya geleyim ben bu oyunu 6 yıl dan beri oynuyorum ilk açıldıgı günden beri tabi ozamanlar edit yoktu neyse yaşım 25 ankarada oturuyorum. oyundan soguma sebebimde şudur lonca atılmaları vs gibi gibi çoluk çocukların iftira atmaları vs. hele o buragın iftiraları Jacquies kanıt ta attım hatta tickete (
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
) örnek olarak bu sadece 1 tanesi . Şimdi arkadaş bak ben bu oyunda ne birinin itemine ne bir çarına yada vs hırsızlık yapacak bir şey yok ortada ayrıca ben bu zamana kadar da öyle ne bir hırsızlıktan ban yemişliğim var ne de kandırma gibi vs şeyler var Allah kulunu biliyor ben burda kimseye inandırmak zorunda deilim kendimi sadece oyundan soguma amaçlarını yazıyorum, İsteyen inan sın isteyen inan masın. Şunlarda benim çarım Synchron ByReLianc TRSensuaL HyperAspasia lArUDal ManiaCooLRey ManiacCooLs eSrArq0Lq WeLixioUsS ChronicLes ... Şimdi duyuyorum bazıları benim adımla köksal diyorlarmış pm den ben köksal item ver gibi şimdi nicklerimi saydım bunlar bunuda açıklayım burda ... Bu arada ister loncasına alsın lar veya almasınlar umrumda deil çocuk deiliz burda kimin ne hali varsa görsün ... Şimdi burda diyecekler köksal aglıyor loncadan attık die ALAKASI YOK ben sadece oyundan sogudum ve bazı insan olmayan ne denir dümbükler var onlar okusun die yazıyorum... Bu arada Jacquies İtem için küfür ettiriyor kendisine o kadar ben iyiyim falan filan Nephysis verdi cezasını sustu kaldı burak tam bir tırt sın burak sen senin sesini duyan yok sv de bir kere oyunun ts sine gelip de konuştugun yok o ince sesin le korkak bir tavsansın sen ... diyorum ve konuyu kapatıyorum ...
Kimsenin iteminde gözüm yok...
İftira atanlarda kanıt atsın tickete boş laf yapmasınlar...
Bu arada ben ADAM olana damage atarım MADAM olana deil ... eyv
Öncelikle illa konuşmak istiyorsan ben gelebilirim TS ye.
Diğer konulara gelince Köksal ismini sanırım Ely2 de de duymuştum ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Köksal loncadan atıldı diye ağlıyor diye kendi kendine cevap vermişsin.
Bir insana 1 kişi bir şey diyosa iftira olma ihtimali var 2 kişi diyosa neyse 3 e de hadi neyse de onlarca kişi diyorsa vardır birşey.
sen kimsin birader daha 5 gün önce açmışşın forum hesabını beni tanımıyon bile ayrıca madem ben hırsızsam neden hiç ban yemedim hani kanıtlar nerde hani türkay araştırsın korkum yok kimseden araştırsın eğer benim hırsız veya başka bir item çalma konusunda bir yazımı veya başka bir şeyimi bulsun pm geçmişimden ben bütün itemlerimi sana vercem hepsini ahan da buraya yazıyom tanımıyon bari boş konuşma benle her gelen iftira atıp mileti inandırsaydı ohoo sv de adam kalmaz dı ona bakarsan sende hırsız sın gardaş varmı öyle bir dava 5 gün olmuş forum hesabını açalı demekki seninde bir yaran var ki burda bilmeden konuşuyorsun ... beni tanıyan tanır ... gel ts te ts3.elymt2.com gir konuşalım