- Konular
- 158
- Online süresi
- 1h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 351
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yanlız yaşamaya başla en azından hayata karşı dimdik durmayı öğrenirsin, başlarda zorluk çekersin pişman olur gibi olursun fakat zamanla bu duruma öyle alışırsınki gülmek için birine ihtiyacın olmadığını ve bazı şeyleri tek yapabilmenin öz güvenini yaşarsın başı dik yürürsün 

- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Başka şehirde rahat olacağını düşünüyorsan denemelisin denemeden birşey olmaz 

- Konular
- 0
- Online süresi
- 15h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 0
zordur ama alısınca geri donmek istemezsinMerhaba, yalnız yaşamak şehir değiştirmek hakkında bir konuşalım istedim.
Ankara'da yaşıyorum, arkadaşlarımla kalıyorum fakat ailemle birlikte sayılırım aslında aynı şehirdeyim herhangi bir maddi sorun yaşamıyorum. Şehir değiştirmek istiyorum bunun olumlu olumsuz etkileri neler olabilir, bunu deneyen kişilerden tavsiyeler almak istiyorum.
Kısaca Özetleyelim.
Üniversite mezunuyum, KPSS hazırlanmam gerekiyor, yaşadığım şehirdeki sosyal hayatım nedeniyle bunu yapabileceğimi hissetmiyorum, arkadaş çevresi aile eş dost vs. Kendimi tam anlamıyla derse yoğunlaşmam mümkün değil. Başka şehre taşınma kararı aldım orada çalışmalarıma devam etmek istiyorum gideceğim yerde kız arkadaşım da kalıyor, derslerin yanı sıra uğraştığım diğer yazısal işlerim ve projelerim var yazılar üzerine rahat olacağımı düşünüyorum, 4-5 aylık kira peşin vereceğim evden para almayacağım bunu yapmak istiyorum, fikir almak istiyorum bana olumlu veya olumsuz şartları neler olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)