HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TeşekkürlerTebrikler
TeşekkürlerTebrikler Tuhan
TeşekkürlerTebrikler.
TeşekkürlerTebrik ederim,tekrarlıyak son zamanda set sardı bir yola![]()
TeşekkürlerTebrik ederim
Teşekkürlertebrikler.
TeşekkürlerTebrikler tuhan![]()
TeşekkürlerTebrik ederim Tuhan
Teşekkürlertebrikler tuhan bi ara benımlede atarız![]()
Teşekkürler2 tarafı da tebrik ederim ^^
TeşekkürlerTebrikler![]()
TeşekkürlerTebrikler kardeşim bize yetiş az kaldıdD
Tebrikler
tebrikler tuhan bi ara benımlede atarız![]()
Tebrikler Tuhan
, Asım beyfendi gelelim size ben seni ölmüş biliyordum en son 2 ay once ben şöle surayım ben böleyim şudur budur diyordun ee ne değişti
kemik gittinden beri 2 aydır aralıksız vs diyorum atmıyonuz Sebep ? Asım ama olmuyor böle cidden ayıp ediyorsun
telofon numaram olması lazım sende artık 3 ay sonramı 4 ay sonramı ne zaman dizebilirsin utanma Msj at vs atalım özledim valla yaa hadi aşkım Chaww 
senden korkan senin gibi olsun tamamlayınca kim yeniyo kim yenılıyor gööstericem göstgerdiğim gibiTebrikler Tuhan, Asım beyfendi gelelim size ben seni ölmüş biliyordum en son 2 ay once ben şöle surayım ben böleyim şudur budur diyordun ee ne değişti
kemik gittinden beri 2 aydır aralıksız vs diyorum atmıyonuz Sebep ? Asım ama olmuyor böle cidden ayıp ediyorsun
telofon numaram olması lazım sende artık 3 ay sonramı 4 ay sonramı ne zaman dizebilirsin utanma Msj at vs atalım özledim valla yaa hadi aşkım Chaww
![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)