Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Nephysis Vs. Jacquies

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuhanhuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler
Tebrikler Tuhan
Teşekkürler
Teşekkürler
Tebrik ederim,tekrarlıyak son zamanda set sardı bir yola :D
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Tebrikler tuhan :)
Teşekkürler
Tebrik ederim Tuhan
Teşekkürler
tebrikler tuhan bi ara benımlede atarız :)
Teşekkürler
2 tarafı da tebrik ederim ^^
Teşekkürler
Teşekkürler
Tebrikler kardeşim bize yetiş az kaldı :DdD
Teşekkürler

tebrikler tuhan bi ara benımlede atarız :)

Tebrikler Tuhan ;), Asım beyfendi gelelim size ben seni ölmüş biliyordum en son 2 ay once ben şöle surayım ben böleyim şudur budur diyordun ee ne değişti :D kemik gittinden beri 2 aydır aralıksız vs diyorum atmıyonuz Sebep ? Asım ama olmuyor böle cidden ayıp ediyorsun :D telofon numaram olması lazım sende artık 3 ay sonramı 4 ay sonramı ne zaman dizebilirsin utanma Msj at vs atalım özledim valla yaa hadi aşkım Chaww ;)

Tebrikler Tuhan ;), Asım beyfendi gelelim size ben seni ölmüş biliyordum en son 2 ay once ben şöle surayım ben böleyim şudur budur diyordun ee ne değişti :D kemik gittinden beri 2 aydır aralıksız vs diyorum atmıyonuz Sebep ? Asım ama olmuyor böle cidden ayıp ediyorsun :D telofon numaram olması lazım sende artık 3 ay sonramı 4 ay sonramı ne zaman dizebilirsin utanma Msj at vs atalım özledim valla yaa hadi aşkım Chaww ;)
senden korkan senin gibi olsun tamamlayınca kim yeniyo kim yenılıyor gööstericem göstgerdiğim gibi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri