Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ilk önce hileyi indiriyoruz vede masa üstüne alıyorzşimdi bir adam buluyoruz mesela adı player bizim adımızda serkan
Serkan:Selam
Player:as
Serkan:sana yang hilesini ögreteyimmi
Player:ögret ama bunun icind ebir şey yok deilmi
Serkan:hayır yok
Player:tamam ozaman nasıl olcak bu iş
Serkan:şimdi sen bana msn ni vercen ben sana bir program yollucam orda 9m 5m 1m var nekadar para olucagını sen seciceksin ama bu hileyi çok sık yapma ban yersin paran bitince yap
Player:İyi ama sen neden bana yardım ediyorsun
Serkan:çünkü sende beni kasıcaksın eğer kasmassan vermem kasıcakmısın
Player:söz kasıcam msnmi veriyorum (arkadaşlar mesela serkan212@hotmail.com bunu kafamdan attım adam size ne msn verirse ordan msn ye ekliyorsunuz vede adama programı atıyorsunuz msnden adama diyoruzki)
Serkan:bak şimdi ilk önce programı aç sonra ordan nekadar para yapıcaksan ona tıkla altta kaç level oldugunu yaz alttada ıd ve şifreni yaz ama dogru yaz yoksa bilgisayar çöker bu böyle bir hile (Diyorsunuz ve adamı korkutuyorsunuz)
Player:tmm abi (adam yazıyor ıdla şifreyi vede ıd ile şifre msnde yayınlanır adamın pcsi çöker vede sizin bu iş icin 10 dakikanız var bu 10dakika icinde siz metin2 sitesine giriyor şifre degiştiriyorsunuz sonra metin2ye girip adamın carın daki apraları itemleri kendinize aktarıyorsunuz vede adamın çarını soyuyrsunuz
Bukadar emek verdim lütfen + rep verin arkadaşlar hadi iyi oyunlar
İŞTE LİNK:Yang Retim Locketi indir - Upload.gen.tr
Serkan:Selam
Player:as
Serkan:sana yang hilesini ögreteyimmi
Player:ögret ama bunun icind ebir şey yok deilmi
Serkan:hayır yok
Player:tamam ozaman nasıl olcak bu iş
Serkan:şimdi sen bana msn ni vercen ben sana bir program yollucam orda 9m 5m 1m var nekadar para olucagını sen seciceksin ama bu hileyi çok sık yapma ban yersin paran bitince yap
Player:İyi ama sen neden bana yardım ediyorsun
Serkan:çünkü sende beni kasıcaksın eğer kasmassan vermem kasıcakmısın
Player:söz kasıcam msnmi veriyorum (arkadaşlar mesela serkan212@hotmail.com bunu kafamdan attım adam size ne msn verirse ordan msn ye ekliyorsunuz vede adama programı atıyorsunuz msnden adama diyoruzki)
Serkan:bak şimdi ilk önce programı aç sonra ordan nekadar para yapıcaksan ona tıkla altta kaç level oldugunu yaz alttada ıd ve şifreni yaz ama dogru yaz yoksa bilgisayar çöker bu böyle bir hile (Diyorsunuz ve adamı korkutuyorsunuz)
Player:tmm abi (adam yazıyor ıdla şifreyi vede ıd ile şifre msnde yayınlanır adamın pcsi çöker vede sizin bu iş icin 10 dakikanız var bu 10dakika icinde siz metin2 sitesine giriyor şifre degiştiriyorsunuz sonra metin2ye girip adamın carın daki apraları itemleri kendinize aktarıyorsunuz vede adamın çarını soyuyrsunuz
Bukadar emek verdim lütfen + rep verin arkadaşlar hadi iyi oyunlar
İŞTE LİNK:Yang Retim Locketi indir - Upload.gen.tr
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)