Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
[h=3]Hamza Hamzaoğlu'nun devre arasında mutlaka golcü transferi istemesi nedeniyle Demba Ba'nın adı bir süredir Galatasaray ile anılırken, Senegalli yıldızın Türkiye'deki dostlarına, Çin'de çok sıkıldım. Şartlar oluşursa Türkiye'ye dönerim dediği öğrenildi.[/h]
Burak Yılmaz ve Umut Buluttan bir türlü istediği verimi alamayan Galatasaray, forvet harekâtını hemen başlattı. Burak Yılmaz ve Umut Buluttan bir türlü istediği verimi alamayan Galatasaray, forvet harekâtını hemen başlattı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlunun listesinde birçok yıldızla birlikte Demba Banın da yer aldığı iddia edilirken, yıldız futbolcunun Cim Boma yeşil ışık yakması fazla uzun sürmedi!
Sezon başında Beşiktaşın 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Shanghai Shenhuaya sattığı Senegalli yıldızın yakın çevresine şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: Çinde çok sıkıldım. Müslüman bir ülkede oynadıktan sonra burası zor geliyor. Dini hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum. İstanbulda güzel günler geçirdim ve özlüyorum. Kulüpler arasında şartlar oluşursa Galatasarayda oynarım, neden olmasın..
Tek korkusu taraftar! Tek isteği Sneijder
Beşiktaş formasıyla çıktığı 44 maçta 27 gol atıp, 7 asist yapan Demba Banın en büyük çekincesi ise olası Galatasaray transferini, uğruna besteler yapan Siyah- Beyazlı taraftarların nasıl karşılayacağı. Türkiyedeki yakın dostlarından bu konuda görüş alan Demba Ba, Onları kırmak istemem, Galatasaraya gidersem tepki alır mıyım sorusunu sık sık yöneltiyor.
İşin maddi boyutu ise şöyle: Demba Banın yüksek bonservis bedeli yüzünden kiralama formülü tek seçenek gibi duruyor. Çinde liglerin bitmesi Aslanın işine yarıyor. Demba Ba ise Cim Bomdan yıllık 4.5 milyon euro garanti para alan Sneijder kadar ücret istiyor. Anlaşma yarım sezon olursa sadece Senegalli futbolcunun alacağı para 2.5 milyon Euroyu bulacak.