HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi Forumlar,
Bir kaç ay önce bir forumda buldum bir psd vardı arşivde css döküp cms panel keydirdim güzel hoş bir panel kullanmak isteyen kullansın zaman oldukça yeni bir çok panel paylaşımı yapacağım fakat forumlara konu açma vaktim olmuyor web sitemizden takip edip ordan yeni paneller indire bilirsiniz reklam gibi bir çabam yok forum değil kişisel blog sitem var
bir kaç kişi çıkıp benim panelim diye hav lamasın bir kaç defa satmaya çalışan oldu dedim gibi turkmmo da dai paylaşılan bir psd dir
RESİMLER,
-------------------------------------------------------------------------------------
----------
PANEL ÖZELLİKLERİ...
Kullanıcılar hesap yönetim panelinden karakter takip etme.
Sıralama bölümünden karakter ismine tıklayınca karakter detayları
Kullanıcılar hesap yönetim panelinden tüm işlemlerini rahatca yapma.
Kullanıcılar şifre degişikligi mail ile yapılmakta.
Kullanıcılar hesab id ve şifre unuttum işlemlerini mail yolu ile yapabilmekte.
%100 Kullanıcı hesap güvenligi.
İNDİRME LİNKİ VE VİRUS TOTAL
LİNK2
Bir kaç ay önce bir forumda buldum bir psd vardı arşivde css döküp cms panel keydirdim güzel hoş bir panel kullanmak isteyen kullansın zaman oldukça yeni bir çok panel paylaşımı yapacağım fakat forumlara konu açma vaktim olmuyor web sitemizden takip edip ordan yeni paneller indire bilirsiniz reklam gibi bir çabam yok forum değil kişisel blog sitem var
bir kaç kişi çıkıp benim panelim diye hav lamasın bir kaç defa satmaya çalışan oldu dedim gibi turkmmo da dai paylaşılan bir psd dir
RESİMLER,
-------------------------------------------------------------------------------------
----------
İNDİRME LİNKİ VE VİRUS TOTAL
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LİNK2
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinize sağlık , teşekkürler.
teşekkürler bu arada moderatörlük hayırlı olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)