HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[h=3]Spor Yazarı Yemen Ekşioğlu, Bursaspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.[/h]
Bursa maçları Beşiktaş ve Beşiktaşlı için ayrı bir önem taşıyor. Yıllardır bitmeyen kin ateşi hep sıcak tutuluyor. Bunun tek sebebi de yöneticiler. Neticelere göre konuşuyorlar. Yazık olan sahadaki bu gençlere oluyor. Burada asıl problem Bursa taraftarında. Yeter artık. Ceza yemekten bıkmadınız mı? Yazık o oyunculara, Allah koruyor. Attığınız o su şişeleri, patlayıcı maddeler, çocukların bir tarafına gelmiyor. Kusura bakmayın bir araya gelince, ne oldum delisi oluyorsunuz. Delikanlılık bu değil. Maalesef kalabalıkta bilmem ama yalnızken rüzgardan bile korkarsınız. Her iki takım kadrosundaki 30 futbolcu dahil, bu kavganın sebebini bilmiyor, ayıptır, yeter. Bir müsabakada Beşiktaş ilk defa çok pas yaparak Bursa ceza sahasına yanaşamadı. Bu da gösterdi ki, Ertuğrul hoca Beşiktaşı iyi ezberlemiş. Ve oyuncularının da beynine yerleştirmiş. Atibayı etkisiz kılıp oyunu çok önde kabul etti. Bu da Beşiktaşı alıştığımızdan çok daha telaşlı bir ortama itti. Beşiktaş defansı oyunu kendi ceza alanı üzerinde kabul edince Bursa da çok rahat geldi. Kaptan Tolga ilk defa bu derece rakiple karşı karşıya kaldı.
Savunma diriydi
Bu ara şunu da açıkça söylemeliyim. Rhodolfo, Ersan İsmail ve Beck geçmiş maçların aksine oyundan düşmediler çok diriydiler. Bir ateş lazımdı oyuna. Ufak bir kıvılcım. Şenol hoca, Sosayı kulübeye çekerek, Necipi de Atibanın yanına alarak hem Atibayı rahatlattı hemde orta alanda üstünlüğü kurdu. Başarılı bir isim olan Mete Kalkavanın saati 85i gösterdiğinde ilk defa Beşiktaş geçmiş maçlar gibi arka arkaya 5-6 pas yaparak bu trafikte topla buluşan Oğuzhanın ön direğe vurduğu güzel golüyle Beşiktaş, hem bu milli takım arasını rahat geçirip hemde en yakın rakip ile arasını muhafaza ederek tatile çıktı. Yalnız bir konu var. Aynı alıştığımız Dany. Gideni indiriyor. Yalnız akıllanmış, Beşiktaşa şampiyonluğa sebep olan pozisyon gibi değil. Bu sefer ceza sahası dışında indiriyor. Kalkavanın ona bu kadar müsahama göstermesini yadırgadım.
